Як вибрати насос для дачі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасний заміський будинок або дача немислимі без насоса для водопостачання Сучасний заміський будинок або дача немислимі без насоса для водопостачання. Його продуктивності повинно вистачати на забезпечення водою і будинку і присадибної ділянки, наповнювати каркасні басейни Интекс , Забезпечувати подачу води в баню ін. Крім того, не обійтися без насосів для відкачування побутових стоків і забрудненої води. Великий вибір різновидів насосів з різними технічними характеристиками допоможе вам вирішити всі ці завдання. Головне - правильно підібрати насос для своїх цілей.

Головними характеристиками при виборі насоса є витрата води і натиск. Витрата вимірюється в літрах на секунду (л / с) або в кубометрах на годину (куб. М / год). В середньому цей параметр для однієї сім'ї з трьох-чотирьох чоловік дорівнює 2-4 куб. м / ч, плюс полив - ще 1,5 куб. м / год. Оскільки більша частина води в будинку не затримується, то обсяг постачання води повинен відповідати витраті каналізаційного насоса (якщо побутові стоки не відводять в колектор самостоком). Для розрахунку напору водопідйомних насосів необхідно враховувати необхідний натиск в водопідйомною системі (він повинен бути не менше 2-х бар), втрати напору в трубопроводі і різницю висот між рівнем забору води та її виходом.

Вибираючи насос, подбайте про те, щоб робоче колесо, вал, корпус насоса були виконані із зносостійкого матеріалу: нержавіючої сталі або якісного пластику.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online