Запечена Дорада в духовці: рецепт риби у фользі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Запечена Дорада в духовці - рецепт риби у фользі. Це дуже смачне, дуже соковите, ніжне, ароматне, дієтичне і легке в приготуванні блюдо. Про що можна ще мріяти? Дорадо в фользі - це ідеальний низькокалорійний вечерю, після якого гарантований солодкий, глибокий сон з легким шлунком і барвистими снами.

Готується запечена Дорадо в духовці з овочами. Так-так, ви вже могли бачити недавній рецепт Сібаса на овочевій подушці , Який теж неймовірно смачний (любителям середземноморської рибки раджу). Просто я вважаю, що овочі - кращий гарнір до риби, плюс до всього, запечені овочі з рибою не потрібно готувати окремо, все гранично просто і готується за півгодини.

До речі, нагадаю вам ще раз! Хто ще не встиг завантажити збірник швидких рецептів повноцінних страв, що готуються від 5 до 30 хвилин? Ви можете скачати збірку абсолютно безкоштовно прямо зараз! Там і вечері, і десерти, і супи, абсолютно все меню. Так що покваптеся, поки це дивовижне зібрання швидких і дуже смачних страв для зайнятих людей ще є.

Взагалі, будь-яка риба у фользі з овочами вийде смачною. Запечена Дорадо (рецепт буде саме про неї) може з легкістю замінитися і на Сібас у фользі, і на невеликого Карпа, і навіть на Скумбрию. Будь-яка риба, яку ви любите, може приготуватися з цього ж пошаговому рецептом з фото. До речі, інші другі страви з риби ви можете знайти в розділі рецепти з риби .

Отже, як приготувати рибу у фользі, або запечена Дорадо в духовці з овочами.

Приготування риби Дорада в фользі - дуже просте заняття. Включаємо духовку на 220 градусів, щоб нагрілася. Чистимо і моєму овочі та рибу. Читайте покрокове керівництво з фото як почистити рибу від луски, від нутрощів і видалити рибі зябра . Приготування риби Дорада в фользі - дуже просте заняття Очищеним рибкам робимо на боках по 3 неглибоких надрізу, потім солимо і перчимо всередині і зовні, в черевце кладемо по полпучка кропу і кілька шматочків нарізаного на половинки гуртків лимона (скільки поміститься в вашу рибу). Дорада, запечена в фользі з лимоном і травами виходить дуже ароматною. Замість кропу можна взяти чебрець, орегано, базилік - що більше подобається. Ріжемо цибулю і баклажани на кружки товщиною в 0,5 см, а помідори Черрі розрізаємо навпіл. Якось я викладала дуже крутий лайфхак: як розрізати помідори Черрі навпіл за 10 секунд . Подивіться, він збереже вам багато дорогоцінні хвилини життя в майбутньому 😉 Мої помідори не зовсім Черрі (точніше кубанські Черрі)), тому вони більшого розміру і я їх розрізала на четвертинки.

Беремо деко і застилає його фольгою. Першим шаром викладаємо кільця цибулі. Риба в духовці з овочами завжди виходить смачно, тому на останніх можна не скупитися. Беремо деко і застилає його фольгою На ріпчасту цибулю кладемо баклажани. Якщо у вас старі баклажани, то краще їх очистити від шкірки, інакше вона може залишитися твердої після приготування. З цієї ж причини нарізані старі баклажани потрібно покласти в друшляк, добре посолити і залишити на півгодини, потім ретельно промити проточною водою. Таким чином можна легко позбутися гіркоти баклажанів. Мої в цих процесах не потребували. На баклажани кладеться головний інгредієнт страви - риба Дорада. Її можна запікати різними способами. Один з них я вже описувала в іншому рецепті для справжніх гурманів: запечений Короп в соляній шапці . Запечена Дорадо в солі виходить теж приголомшливо смачною. Навколо риби кладемо порізані помідори. Залишилося тільки посолити Дораду, поперчити, полити лимонним соком і оливковою олією. Запечена Дорада, рецепт якої я розповідаю, додатково просочиться соком стиглих томатів.
Тепер відриваємо великий пласт фольги, накриваємо їм зверху рибу і підвертаємо разом з нижнім шаром по краю, як показано на фотографії. Перепрошую за розмитість фото Доради, але суть, в принципі, повинна бути зрозуміла 🙂 Ставимо деко з рибою в духовку приблизно на 30 хвилин. Час залежить від вашої духовки, тому готовність потрібно обов'язково перевіряти. Чи не втомлюся нагадувати, що всі духовки різні і запікають вони теж по-різному.

Запечена Дорадо (рецепт в фользі) вже потребує перевірки. Дістаємо її з духовки, злегка розгортаємо кулінарними щипцями фольгу (десь з куточка), пробуємо на готовність баклажани - вони повинні бути м'якими - і відщипуємо шматочок риби - м'ясо повинно легко відділятися від кісток. Запечена Дорадо (рецепт в фользі) вже потребує перевірки От і все! Запечена Дорадо в фользі готова. Залишилося тільки розкласти по тарілках. А я, тим часом, підведу підсумки.

  1. Включаємо духовку на 220 градусів грітися.
  2. Чистимо рибу Дораду з цього керівництву з фото .
  3. Чистимо і моєму овочі та зелень.
  4. Деко застилає фольгою відбиває стороною всередину.
  5. Ріпчасту цибулю і баклажани нарізаємо кружальцями 0,5 см завтовшки, а помідори Черрі - навпіл.
  6. Викладаємо на фольгу першим шаром гуртки цибулі, другим - баклажани.
  7. На боках Доради робимо по 3 неглибоких надрізу, солимо і перчимо її всередині і зовні.
  8. Лимон нарізаємо на половинки гуртків, кладемо їх в черевця риб разом з цілим кропом.
  9. Кладемо "фаршировану" рибу на баклажани, а навколо розкладаємо помідори.
  10. Блюдо солимо, перчимо, поливаємо лимонним соком з решти країв лимона і невеликою кількістю оливкової олії.
  11. Накриваємо рибу великим листом фольги відбиває частиною всередину і ретельно підвертаємо краю разом з нижнім шаром по всьому периметру.
  12. Ставимо Дорадо з овочами в духовку приблизно на 30 хвилин.
  13. Перевіряємо рибу та овочі на готовність, злегка розвернувши фольгу кулінарними щипцями з краю - м'ясо риби має легко відходити від кісток, а овочі - стати м'якими.
  14. Знімаємо верхню частину фольги і розкладаємо рибу з овочами по тарілках.
  15. Тепер ви знаєте, як приготувати Дораду.

Як бачите, приготування риби у фользі доступно всім Як бачите, приготування риби у фользі доступно всім. Дуже скоро я опублікую прискорені рецепти запеченої червоної і білої риби . Щоб не пропустити, підписуйтесь на розсилку нових рецептів , це безкоштовно! Крім того, при підписці ви отримаєте в подарунок цілу збірку повноцінних рецептів з 20 страв, що готуються дуже швидко, від 5 до 30 хвилин! Їсти швидко і смачно - це реально!

Пробуйте повторити рецепт риби у фользі "Запечена Дорада в духовці", залишайте коментарі з оцінками і пам'ятайте, що готувати смачно - досить просто, і що ви більш талановиті, ніж можете собі уявити! Насолоджуйтеся вашої їжею! Пробуйте повторити рецепт риби у фользі Запечена Дорада в духовці, залишайте коментарі з оцінками і пам'ятайте, що готувати смачно - досить просто, і що ви більш талановиті, ніж можете собі уявити

Про що можна ще мріяти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online