Будинки з блоків porotherm

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будинки з блоків porotherm

Великоформатні поризовані блоки Poroterm   - торгова марка концерну Wienerberger Великоформатні поризовані блоки Poroterm - торгова марка концерну Wienerberger. Завдяки широкому асортименту керамічних блоків Porotherm з'явилася можливість створити будівлю цілісною, комплексною спорудою.

Великоформатні поризовані блоки Porotherm - нове слово в будівництві. Будинки з блоків Porotherm повністю позбавлені недоліків, якими не обділені будівлі зі звичайних будматеріалів.

блоки Porotherm сьогодні - синонім словосполучення «теплий і комфортний будинок». Все частіше забудовники вибирати саме Porotherm.

Проводять блоки Porotherm з глини. Він є одним з найбільш екологічно чистих будматеріалів, адже при його виготовленні не використовуються шкідливі добавки, хімію і цемент. До складу входять деревна тирса. Високі теплоізоляційні властивості забезпечуються завдяки особливій формі внутрішніх перегородок блоку.

До безперечних достоїнств будинку з блоків Porotherm відносять надійність і міцність. Стіни з великоформатних блоків Porotherm будуються швидше в 3 рази, ніж цегляні, відповідно скорочуючи витрати і час роботи будівельників.

Перевага блоків Porotherm перед аналогічною продукцією полягає в тому, що Wienerberger - світовий лідер в гарантії стабільності і якості. Концерн Wienerberger виробляє цеглу вже майже 200 років. Більш ніж на 250 заводах по всьому світу виготовляються керамічні блоки, облицювальну цеглу і черепиця .

На сьогоднішній день асортимент російської продукції Porotherm включає:

  • 2,1 НФ - 250х120х140 мм, керамічний поризований камінь, а також великоформатні поризовані керамічні блоки Porotherm:
  • PTH 8 - розмір 80x500x219 мм.
  • PTH12 - розмір 120x500x219 мм.
  • PTH25 - розмір 250х380х219 мм.
  • PTH38 - розмір 380х250х219 мм.
  • PTH 44 - розмір 440х250х219 мм.
  • PTH51 - розмір 510х250х219 мм.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online