У березні будівельну компанію "Су-155" можливо визнають банкрутом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сума несплачених штрафів компанії становить 25 млн рублів. Сума несплачених штрафів компанії становить 25 млн рублів

У березні арбітражний суд Москви розгляне позов про визнання банкрутом будівельної компанії "СУ-155". Сума несплачених компанією штрафів склала 25 млн рублів, повідомив " Інтерфакс ". Про це стало відомо зі слів голови Госстройнадзора Московської області Валентина Ніколаєва на брифінгу, який пройшов в центральному офісі агентства в п'ятницю.

"Недоплачені штрафів [будівельною компанією" СУ-155 "] було на 25 млн рублів, і ми в кінці минулого року звернулися до Арбітражного суду з позовом про банкрутство. Позов про банкрутство буде розглядатися в березні. Ми отримали від арбітражного суду відповідний папір", - сказав Миколаїв.

Він зазначив, що із загальної суми штрафів вже виплачена третину.

"СУ-155" - промислово-будівельна група компаній із замкнутим виробничим циклом. Новітню історію група веде з квітня 1993 року. Портфоліо вже реалізованих і перспективних проектів - понад 21,5 млн кв. м.

Пайовики "СУ-155" неодноразово висловлювали невдоволення темпами будівництва своїх будинків. Наприклад, в кінці січня покупці квартир в Павшінской заплаві вирішили привернути увагу до своєї проблеми цілої інсталяцією: на світанку жителі трьох будинків почали розташовувати на льоду намети в формі слова SOS. Здачу будинків забудовник затягнув вже на два роки. Роботи на цій ділянці почалися в 2008 році і мали завершитися в 2012, однак строки неодноразово переносилися. В черговий раз девелопери обіцяли заселити людей вже в 2014 році, але цього так і не відбулося.

Поділитися статтею

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online