Стягнення дебіторської заборгованості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогоднішня економічна ситуація, як ніколи, гостро ставить питання збільшення обсягів і числа дебіторськихзаборгованостей.

Дебіторська заборгованість - це що входять до складу майна організації майнові вимоги до інших осіб, які є її боржниками у правовідносинах, що виникають з різних підстав (Згідно з визначенням, що дається Цивільним Кодексом РФ). Простіше кажучи, це сума боргу, що приписується підприємству від інших юридичних осіб або громадян.

Найбільш поширеними випадками, в яких виникає дебіторська заборгованість, є:

· Випадки, коли підприємство фактично поставляє товар чи послугу, а клієнт або контрагент ухиляється від оплати;

· Випадки, коли підприємство надає позику юридичним або фізичним особам, а ті не повертають борг у встановлені терміни.

У зв'язку з актуальними кризовими явищами в країні став набирати обертів і, так званий, криза неплатежів. Проблема неповернутих боргів стає особливо актуальною, оскільки в нинішній економічній обстановці на російському ринку практично всі підприємства змушені рахувати кожну копійку. Неповернені борги часто призводять до істотного скорочення або зовсім відсутності у підприємства власних коштів, що змушує компанії кредитуватися (а значить - збільшувати свої витрати), а в самому крайньому випадку може привести до руйнування. Також необхідно пам'ятати, що гроші, що знаходяться у боржника, а не на рахунках підприємство, не заробляють, а навпаки - знецінюються з кожним днем. Відповідно, чим швидше компанія позбудеться своїх грошових вимог, тим менший збиток їй буде завдано.

Адвокат Олексій Михальчик, маючи величезний досвід, пропонує кваліфіковану правову допомогу по стягненню дебіторської заборгованості.

Адвокат Олексій Михальчик, маючи величезний досвід, пропонує кваліфіковану правову допомогу по стягненню дебіторської заборгованості

Фото: http://img-fotki.yandex.ru

До ваших послуг:

1. Консультація по ситуації, що склалася;

2. Інтенсивні досудові переговори з контрагентами;

3. За наявності підстав вважати шахрайські дії з боку неплатника - підготовка заяви в правоохоронні органи і супровід перевірки, що проводиться і (або) порушеної кримінальної справи;

4. Аналіз активів і дій боржника з використанням відкритих даних і з залученням приватних детективів;

5. Підготовка позовної заяви про стягнення дебіторської заборгованості та представлення інтересів кредитора в суді;

6. Представлення інтересів стягувача в службі судових приставів;

7. Представлення інтересів кредитора в справу про банкрутство (збудження і ведення справи про банкрутство);

6. Превентивні заходи - складання грамотних типових договорів, умови яких будуть максимально відповідати інтересам кредитора і полегшувати стягнення коштів у випадку конфліктної ситуації.

  1. Компанія виконала проектні роботи і зіткнулася з відмовою контрагента сплатити їх, мотивуючи низькою якістю. А двокат Олексій Михальчик допоміг стягнути гроші в повному обсязі, і не дивлячись на той факт, що опоненти оскаржили рішення аж до Вищого арбітражного суду - воно було залишено без змін;
  2. Компанія, розташована в Кемеровській області, відмовилася оплачувати роботи Московським доверителям адвоката Олексія Михальчика. В Внаслідок одного з перших судових процесів, проведених дистанційно (по відеозв'язку), адвокату вдалося переконати відповідачів в необхідності укладення мирової угоди ;

  3. За допомогою адвоката Михальчик компанії вдалося витребувати своє майно з чужого володіння;

  4. Компанія-замовник спробувала стягнути з підрядника аванс у розмірі 24 млн. Рублів за проектні роботи, мотивуючи це їх низькою якістю і відсутністю підписаних актів виконаних робіт. А двокат Михальчик виступив на стороні виконавців робіт і зміг переконати суд не тільки в необхідності відхилення позову, але в тому, що підряднику необхідно ще доплатити понад 2,5 млн.рублів. справа потрапила в поле зору газети "Известия".

  5. Адвокат Олексій Михальчик, вступивши в справу на стадії апеляційного розгляду справи домігся перегляду негативного рішення про стягнення дебіторської заборгованості великого ритейлера в м.Санкт-Петербург.

Шановні клієнти!

У будь-якій ситуації, пов'язаної з дебіторською заборгованістю, я готовий надати вам правову допомогу і підтримку і повернути, належні вам борги.

Якщо ви зіткнулися з недобросовісними позичальниками або контрагентами - телефонуйте, і ми разом знайдемо спосіб повернути кошти на ваші рахунки!

З повагою, Ваш адвокат в Москві Олексій Михальчик.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online