Читати курсова по ектеоріі: "Особливості проведення банкрутства сільськогосподарських організацій"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Назад)   (Завантажити роботу)   Функція читання служить для ознайомлення з роботою (Назад) (Завантажити роботу)

Функція "читання" служить для ознайомлення з роботою. Розмітка, таблиці і картинки документа можуть відображатися невірно або не в повному обсязі!
сільськогосподарських організацій .1 Спостереження, фінансове оздоровлення сільськогосподарської організації і зовнішнє управління сільськогосподарською організацією За своїм економічним змістом банкрутство сільськогосподарських організацій виконує функції як економічного механізму регулювання діяльності суб'єктів ринкових відносин, так і додаткового інструменту забезпечення обороту і перерозподілу майна в разі, коли застосування інших механізмів обороту юридично неможливо або економічно нецілі згідно [20, c. 40].

Конкурсне право ставить цілі підтримки сільськогосподарського товаровиробника і недопущення його неспроможності, а також враховує специфіку сільського господарства, а саме високу залежність від природних умов, неможливість отримання доходу до кінця періоду сільськогосподарських робіт (збору врожаю і т.д.).

З метою поліпшення фінансового стану до застосування процедур банкрутства законом передбачена можливість реструктуризації боргів.

Реструктуризація боргів - це засноване на договорі припинення боргових зобов'язань шляхом заміни зазначених зобов'язань іншими борговими зобов'язаннями, які передбачають інші умови обслуговування і погашення зобов'язань.

Під реструктуризацією боргу розуміє повне списання сум штрафів та пені, надання відстрочок і розстрочок на суму основного боргу і нарахованих відсотків, а також списання сум основного боргу та нарахованих відсотків (ст. 20). При цьому реструктуризація заборгованості оформляється у вигляді угоди в письмовій формі, підписується кредиторами, в сукупності володіють правом вимоги погашення не менше 75% кредиторської заборгованості боржника (ст. 19).

Реструктуризація боргу в рамках бюджетного законодавства (Бюджетного кодексу РФ 1998 г.) являє собою засноване на угоді припинення боргових зобов'язань, що становлять державний чи муніципальний борг, з заміною зазначених боргових зобов'язань іншими борговими зобов'язаннями, які передбачають інші умови обслуговування і погашення зобов'язань. Реструктуризація боргу може бути здійснена з частковим списанням (скороченням) суми основного боргу (ст. 105 ФЗ «Про неспроможність»).

Вимоги кредиторів включаються до реєстру вимог і виключаються з нього арбітражним керуючим або реєстроутримувачем виключно на підставі вступили в силу судових актів, що встановлюють їх склад і розмір.

Основною умовою для застосування процедури реструктуризації боргу є наявність плану погашення заборгованості, що підлягає затвердженню арбітражним судом.

Необхідно звернути увагу на ряд інших принципових ідей

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online