«Чистий блеф»: Батько Віктора Цоя прокоментував продаж паспорта сина

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Незвичайний лот з'явився на сайті Avito, але пробув там недовго.
Нещодавно в Мережі з'явилося оголошення, в якому бажаючим пропонували придбати радянський паспорт Віктора Цоя і ще кілька особистих речей загиблого музиканта . Вартість реліквій власник оцінив в 3,5 млн руб. Через короткий проміжок часу власник закрив оголошення.
За словами Сергія Бурмістрова, керівника аукціонного дому «Літфонд», продавець вийшов на зв'язок з його співробітниками, щоб виставити всі зазначені предмети на торги. За паспорт була призначена ціна 2,5 млн руб.
Батько Віктора Цоя прокоментував продаж паспорта сина. Роберт Цой вважає, що вся ця історія - «чистий блеф». Він не вірить, що паспорт міг з'явитися через стільки часу. Ймовірно, хтось просто дуже хотів заробити на славі рокера.
З моменту смерті Віктора Цоя пройшло вже 28 років, але в пам'ять про нього на стінах будівель раз у раз з'являються графіті, знищити які не під силу ніяким комунальним службам. У Петербурзі надто настирливий фанат співака замість закрашеного комунальниками портрета Цоя залишив на стіні рельєфний малюнок, зроблений за допомогою наждачного паперу. Прибрати таке творіння буде непросто.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online