BI Group спростувала чутки про своє банкрутство

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ірина Севостьянова, Астана, Vласть

Розгромна замовна стаття в соціальних мережах інформації про банкрутство однієї з найбільших будівельних компаній Казахстану BI Group не відповідає дійсності, заявили в прес-службі компанії.

"Чутки про банкрутство лідера будівельної галузі Казахстану, що недавно з'явилися в соціальній мережі, не відповідають дійсності", - йдеться в поширеному повідомленні прес-служби.

В даний момент, уточнюють в компанії, відбувається реструктуризація BI Group, "яка сьогодні представляє два великих холдингу, 12 дивізіонів різної будівельної спрямованості і понад 100 великих і малих ТОО, деякі з яких з метою юридичної оптимізації корпоративного управління власник добровільно вирішив ліквідувати: одні - через закриття, інші - через добровільне банкрутство, як це і було зроблено з ТОВ «BI-Group», створене в 2001 році ". "Хотілося б підкреслити, що дані механізми ліквідації використані для дрібних ТОО і не відносяться до керуючої компанії BI Group", - уточнюють у прес-службі.

Компанія BI Group створена в 1995 році і є найбільшим гравцем ринку нерухомості і лідером будівельної галузі Казахстану, розвиваючи свою діяльність як в Казахстані, так і за його межами. Проекти компанії реалізуються в області будівництва житлової, комерційної нерухомості і девелопменті, управлінні та експлуатації об'єктів нерухомості, будівництві доріг регіонального та транснаціонального значення, виробництві будівельних матеріалів і будівництво промислових об'єктів. У 2014 році компанія здала 14 житлових комплексів і більше 200 котеджів і планує в поточному побудувати стільки ж. Загальна площа всіх зданих цивільних об'єктів за 20 років роботи перевищила 1,5 млн. Квадратних метрів.

Ірина Севостьянова, Астана, Vласть   Розгромна замовна стаття в соціальних мережах інформації про банкрутство однієї з найбільших будівельних компаній Казахстану BI Group не відповідає дійсності, заявили в прес-службі компанії

Loading ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online