XV Міжнародний банківський форум "Банки Росії - XXI століття"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Місце проведення: Сочі, готель "Редіссон Лазурна"
Організатор: Асоціація "Росія" Місце проведення: Сочі, готель Редіссон Лазурна   Організатор: Асоціація Росія   Фото: Асоціація Росія   Учасники XV Міжнародного банківського форуму Банки Росії - XXI століття обговорять ключові параметри розвитку банківської системи та всієї фінансової індустрії Росії на тлі загальносвітових показників, роль банківського бізнесу і його вплив на розвиток економіки Росії, інвестиційний потенціал фінансових інститутів Росії та завдання його ефективного використання, перспективи розвитку ринку капіталу в Росії, фінансові інновації як драйвери розвитку ринку фінансових послуг

Фото: Асоціація "Росія"

Учасники XV Міжнародного банківського форуму "Банки Росії - XXI століття" обговорять ключові параметри розвитку банківської системи та всієї фінансової індустрії Росії на тлі загальносвітових показників, роль банківського бізнесу і його вплив на розвиток економіки Росії, інвестиційний потенціал фінансових інститутів Росії та завдання його ефективного використання, перспективи розвитку ринку капіталу в Росії, фінансові інновації як драйвери розвитку ринку фінансових послуг.

У діловій програмі форуму також заплановано проведення "круглих столів" з питань консолідації та посилення конкуренції у фінансовій індустрії; стратегій, технологій і прибутковості банківського бізнесу; ролі банків та учасників фінансового ринку в інвестиційному процесі та проектному фінансуванні. Особливо увагу буде приділено нагляду і регулювання фінансової індустрії: адекватність, пропорційність і ефективність. Передбачені вечірні заходи, а також культурна і спортивна програми.

До участі у форумі запрошені міністр фінансів РФ Антон Силуанов, голова Банку Росії Ельвіра Набіулліна, директор департаменту банківського регулювання Банку Росії Олексій Лобанов, голова комітету Ради Федерації ФС РФ по бюджету і фінансових ринків Сергій Рябухін, заступник директора Росфінмоніторингу Галина Бобришева, виконавчий директор Всесвітнього банку від Росії Андрій Лушин, президент Асоціації регіональних банків Росії (Асоціація "Росія"), голова комітету Держдуми з фінансового ринку Анатолій Аксаков, п едседатель ради Асоціації "Росія", гендиректор Асоціації "Фінтех" Сергій Солонін, виконавчий віце-президент РСПП Олександр Муричев, перший заступник голови Зовнішекономбанку Дмитро Курдюков, заступник голови правління Ощадбанку Росії (MOEX: SBER) Станіслав Кузнєцов, голова правління Тінькофф банку Олівер Хьюз.

Додаткова інформація про форум доступна на сайті: http://asros.ru/ru/events/sochiforum2017 і за телефонами: +7 (495) 785-29-93 (88)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online