Відкрити рахунок в банку Швейцарії

  1. Відкрити рахунок в Швейцарському банку
  2. різновиди
  3. Як відкрити рахунок?
  4. Процентні ставки на вклад
  5. банки Швейцарії
  6. Консалтингова компанія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Швейцарія - це єдина країна, розташована в серці Європи, але не входить в загальне економічне об'єднання - Євросоюз. При цьому її економічний розвиток досягло таких висот, з яким можуть позмагатися найрозвиненіші країни світу. Успіх процвітання виник завдяки розвиненій банківській системи, що надає можливість відкрити рахунок у Швейцарському банку нерезидентам на вигідних умовах. Для того щоб це здійснити необхідно пройти ряд складних і тривалих процедур, помилки в яких можуть привести не тільки до обмеження можливістю розпоряджатися вкладами, але і відмовою в реєстрації. Тому, для того щоб відкрити рахунок в Швейцарії, рекомендуємо звертатися до фахівців консалтингової компанії UraFinance. Швейцарія - це єдина країна, розташована в серці Європи, але не входить в загальне економічне об'єднання - ЄвросоюзМи допоможемо скористатися банківською таємницею Швейцарії!

Відкрити рахунок в Швейцарському банку

Банківський рахунок в Швейцарії є фінансовий механізм, призначений для підвищення рівня престижу і полегшення управління компанією . Крім того, банківський рахунок у Швейцарії дозволяє убезпечити зберігання коштів: фінансові організації цієї країни мають найбільш захищену структуру зберігання вкладів в порівнянні з банками, розташованими в інших регіонах світу.

Незважаючи на досить високу вартість реєстрації, процентна ставка вкладів дозволяє покрити всі витрати за дуже короткий час. Для більшості рахунків Швейцарські кредитні організації пропонують вигідні тарифи за умови неперевищення встановлених лімітів.

різновиди

Види відкривається банківського рахунку визначаються величиною суми і вимогам до управління внеском.

  • Розрахунковий - це традиційне уявлення банківських вкладів. Він не обкладається процентним прибутком і відкривається виключно для зберігання коштів.
  • Ощадний - призначається для отримання прибутку від вкладених коштів. Величина процентної надбавки залежить від суми, а також в терміні її зберігання.
  • Депозитарний - вважається найбільш безпечним способом зберігання фінансів. Рахунок можна зареєструвати іменним, номерним або призначеним для юридичних осіб. Відмінною рисою є необхідність особистого звернення до представництва банку за будь-якої необхідності валютних операцій. З одного боку, це тягне зайві витрати, але з іншого - максимальний захист вкладів.

Як відкрити рахунок?

  1. Для початку необхідно визначитися з сумою, яку потрібно покласти на баланс в банку Швейцарії. Від цього буде залежати вибір фінансової установи і вартість послуг в подальшому. Також необхідно вирішити - які операції будуть виконуватися з внеском? Варто враховувати, що при вкладенні коштів, сума яких дорівнює мінімально допустимому вкладу при конвертації валют може оплачуватися невеликий відсоток, що в підсумку може послужити зменшенням суми.

  2. Процедура реєстрації не обходиться без надання документів ідентифікації. Зазвичай, це паспорт, освіту, витяг з трудової книжки, склад сім'ї тощо Важливо, щоб всі копії документів були юридично завірені. Для деяких фінансово-кредитних організацій можуть знадобитися договору про покупках або реалізації нерухомості, виписки з розрахункових рахунків і кредитна історія.

  3. Після підготовки всіх необхідних документів слід ознайомитися з тарифами банків і умовами отримання рахунку. Варто враховувати, що сума вкладень безпосередньо впливає на вартість реєстрації. При вкладенні понад 5 млн доларів США знижка може досягати 50%.

  4. У більшості випадків для реєстрації потрібно особисто зустрітися зі співробітником банку. Таким чином можуть бути прискорені процеси отримання банківського аккаунта шляхом вирішення виниклих питань.

  5. доказом відкриття банківського рахунку в Швейцарії є отримання повідомлення від офіційного представника. Зазвичай реєстрація за термінами не перевищує одного місяця. У деяких випадках клієнт може отримати лист з проханням надати додаткові відомості.

Процентні ставки на вклад

З недавнього часу офіційне керівництво Швейцарської Конфедерації встановило, що кредитні організації більше не будуть нараховувати колишній відсоток по вкладах за умови зберігання більше встановленого ліміту коштів. При цьому максимальні процентні надбавки не перевищують:

  • Для ощадного рахунку - 0,15%;
  • Приватного - 0,01%;
  • Пенсійного - 1,125%.

Практично це означає що за зміст грошей в банках Швейцарії ніяких оплат фінансові компанії проводити не будуть. Але рівень надійності зберігання коштів в банках цієї держави перекриває будь-які недоліки системи для нерезидентів.

З недавніх пір Швейцарський національний банк ухвалив обов'язкову плату податків для всіх видів банків за зберігання рахунків. На сьогодні середні показники негативної ставки рефінансування досягають 0,75% річних в тому випадку, якщо величина вкладу перевищує встановлений для безкоштовного зберігання ліміт.

Іншими словами, рахунок у Швейцарському банку не тільки не буде приносити додаткового прибутку, але і буде обкладатися податком за зберігання. При цьому безпеку вкладів досягає такого рівня, з яким не зрівняється ні одина фінансово-кредитна організація в усьому світі.

банки Швейцарії

Найменування

Особливості

CIM Банк

Відкрити рахунок можна з мінімальним внеском - 5000 доларів США або Євро. Банк пропонує випуск банківської карти з дією на необмеженій території. Головною відмінністю є незначний пакет документів для відкриття рахунку.

CreditSuisse

Відкриття банківського аккаунта передбачає особисту зустріч заявника з представником фінансово-кредитної структури. Її можна організувати не тільки в Швейцарії, але і на території представництва закордоном. Швейцарський банк Credit Suisse славиться вигідними тарифами і лояльністю до клієнтів.

ClaridenLeu Bank

Пропонує відкрити інвестиційно-ощадні рахунки. Тарифи на обслуговування індивідуальні і вимагають обговорення з менеджером банку. Сума за користування і реєстрацію залежить від розміру вкладу.

UBS AG

Фінансовий концерн пропонує безкоштовну конвертацію валюти. Крім того, послуги даної фінансової установи не перевищують 20 доларів США в місяць.

Julius Bank

Компанія пропонує оптимальну тарифну політику і розвинену мережу кореспондентських рахунків. Обслуговуються валюти - долар США, фунт стерлінгів, Євро і Швейцарський франк.

Консалтингова компанія

Відкрити рахунок в Швейцарському банку - завдання не з легких навіть для осіб, пов'язаних з фінансовою системою. Хоча, найчастіше кредитна організація розрахована на лояльне ставлення до клієнтів, високий рівень безпеки вимагає надавати все нові види документів для оформлення. Варто зазначити, що помилки при реєстрації можуть стати приводом для відмови у співпраці. Компанія UraFinance займається відкриттям будь-яких рахунків у всіх банках світу, має досвід у вирішенні проблем і досягненні поставлених цілей незалежно від складності. Для більш докладної інформації потрібно звернутися за вказаними номерами телефонів.

Як відкрити рахунок?
Також необхідно вирішити - які операції будуть виконуватися з внеском?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online