Карта Ощадбанку з індивідуальним дизайном: варіанти і терміни виготовлення

  1. Навіщо це потрібно, в чому суть
  2. Що власне передбачає цей унікальний дизайн?
  3. Особливості карт індивідуального дизайну
  4. Замовлення картки з унікальним зображенням
  5. Карта за індивідуальним дизайном характеристики

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Що потрібно для оформлення іпотеки в Ощадбанку, які не карта Ощадбанку з індивідуальним дизайном, але тема пластикових карт унікального обрамлення активно розвиватися серед всіх фінансових організацій.

Що потрібно для оформлення іпотеки в Ощадбанку, які не карта Ощадбанку з індивідуальним дизайном, але тема пластикових карт унікального обрамлення активно розвиватися серед всіх фінансових організацій

Навіщо це потрібно, в чому суть

Кожен виражається по-своєму, хтось одягається за останніми трендами, ще хтось привертає увагу своїми здібностями, але є люди які намагаються бути індивідуальними у всьому.

Пластикова картка не представлятися як річ особистого індивідуального характеру, є досить багато людей, які хочуть мати унікальний пластик, і це аж ніяк не стосується його функцій, скоріше за все дизайну.

Відео

Саме тому розглядаючи всі побажання своїх клієнтів Ощадбанк, як один з лідерів банківської сфери Росії, пропонує своїм клієнтам побалуватися або просто висловитися за своїм оформивши карту з унікальним дизайном.

до змісту ↑

Що власне передбачає цей унікальний дизайн?

По більшій мірі змін, як таких пластик не отримує, карта має той же кредитний ліміт або баланс.

Належить своєму власникові, але має певні відмінних від інших пластиків зовнішній вигляд. Згідно з основними положення і приписами банку, на пластиці можна зображувати не тільки вставлені предмети і тварини, але навіть свої фотографії. Існує ряд обмежень по використанню нецензурних фото і символів непристойного характеру.

За бажанням клієнта, карта може виглядати як улюблений кошеня або мати зображення улюбленого предмета, все що тільки може уявити клієнт, співробітники Ощадбанку готові зобразити на соєю пластиковій картці, і подарувати клієнту карту з унікальним дизайном від Ощадбанку.

до змісту ↑

Особливості карт індивідуального дизайну

Незалежно від того, яка у вас карта Ощадбанку молодіжна, кредитна або зарплатна, ви впевнено можете оформити заявку в Ощадбанку, і зробити її унікальною і виконаної по вашому вимоги.

За технічними характеристиками карта не відрізнятиметься від інших видів карт, але буде мати модний або класичний вид.

Деякі використовують різноманітні дизайни карт для того щоб не плутати їх в своєму кошиками, але такий варіант прийнятний тільки для підприємців чи бізнесменів, коли у них дуже багато карт і їх необхідно якось розмежовувати.

Діти багатих батьків, найчастіше жіночої статі, за допомогою унікального дизайну карт, намагаються висловитися і підкреслити свою індивідуальність.

По суті принцип роботи не змінюється, а отримати те що хоче клієнт можна оформивши заявку на карту, і погодивши своє зображення на пластику. Після чого доведеться трохи почекати поки пластик пере випустять в вашому особистому оформленні.

Карта за індивідуальним дизайном характеризується:

  • Наявністю платіжної системи віза.
  • У будь-якій конвертованій валюті.
  • Обслуговування 750 рублів.
  • Випуск та перевипуск карт 5600 рублів.
  • Вік власника від 10 років для додаткових карт.

Вік власника від 10 років для додаткових карт

(У разі порушення вищевикладених вимог, Банк може відмовити Вам у випуску карти і попросити замінити зображення.)

На сьогодні зарплатні проекти не дозволять випускати особисті індивідуальні карти за власним дизайном, але Ощадбанк пропонує корпоративні карти з певним дизайном, для всіх співробітників відмінні від інших підприємств.

до змісту ↑

Замовлення картки з унікальним зображенням

Замовити карту з індивідуальним дизайном, можна як у відділеннях Ощадбанку, так і на офіційному сайті. У випадку з відділенням, ви підписуєте всі необхідні папери і можете уявити фото необхідного зображення. Також обумовлюватися односторонній або двосторонній дизайн.

Онлайн-заявка на індивідуальну кату, передбачає вибір уже доступних зображення які зберігаються в базі Ощадбанку.

Також розглядатиметься варіант зворотного зв'язку і повідомлення необхідного дизайну в електронному вигляді. Ваша заявка буде розглянута, і ви отримаєте повідомлення про узгодження дизайну.

Процедура оформлення та виготовлення пластика, займає близько 14 банківських дня, з моменту схвалення дизайну.

Вартість виготовлення карти буде залежати від складності, малюнка але не перевищує 500 рублів.

Індивідуальні дизайнерські карти Ощадбанку, можна підключати до мобільного банкінгу і интерне-банкінгу, і використовувати як звичайну пластикову карту.

Переваги карти індивідуальна:

  • На пластиці буде зображено унікальне зображення.
  • Карта з'єднуватися зі службою спасибі.
  • Обслуговуванні «все включено», складе не більше 750 рублів.
  • Карту можна замовити онлайн і забрати в найближчому відділення.

Звернути увагу: при подачі онлайн-заявки на індивідуальну карту, вибираєте наближене або зручне для отримання відділення, прямо в момент оформлення заявки.

Про те, що карта готова і ви зможете її забрати, вас поінформує за допомогою смс повідомлення. Оплата за виготовлення і обслуговування вноситися після отримання та активації карти.

Оплата за виготовлення і обслуговування вноситися після отримання та активації карти

Спираючись на положення, про захист прав покупців, клієнт має право відмовитися від пластикової карти, в тому випадку якщо вона виготовлена ​​не за обумовленими дизайнерським шаблонами. Всі пункти по поверненню і оформлення карти, обов'язково зазначатися в договорі видачі та використання карти.

до змісту ↑

Карта за індивідуальним дизайном характеристики

Карта Термін дії Обслуговування Бонусні програми Можливості Валюта Індивідуальний дизайн, індивіду она додаткова карта До 3-х років 750 рублів за рік Спасибі, 10% від покупки через термінал Всі види банківських операцій включаючи інтернет-банкінг Рублі, євро. долари

Звернути увагу: при виготовленні основної та додаткової картки за індивідуальним дизайном, плата за обслуговування буде стягуватися з основного рахунку, випуск таких карт обійдеться 1000 рублів.

Звернути увагу: при виготовленні основної та додаткової картки за індивідуальним дизайном, плата за обслуговування буде стягуватися з основного рахунку, випуск таких карт обійдеться 1000 рублів

Наприкінці слід сказати, що індивідуальні дизайнерські карти від Ощадбанку, допоможуть вам висловитися з натовпу і бути індивідуалістом, такі карти дуже люблять діти з мультяшними героями.

А у варіанті випуску додаткових карт для членів своєї родини, унікальні карти для кожного, будуть маленьким але приємним сюрпризом. Сбербанк, завжди розуміє своїх клієнтів, і робить все можливе, щоб вони відчували себе комфортно, і йшли в ногу з прогресом.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online