Затримано який перебував у розшуку «злодій в законі» Сич

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На фото: Роман Сичов (Сич)

Опублікував (а): Ян Шпільман 27-08-2018, 10:12 1 920 0

З минулого року він переховувався не тільки від правоохоронців, але і від «братви».

У минулу п'ятницю співробітники карного розшуку ГУ МВС по Московській області затримали знаходиться у федеральному розшуку 41-річного «злодія в законі» Романа Сичова, відомого як Сич або Рома Казанський. Зупинив його на 26-му км Ярославського шосе правоохоронцям «законник» пред'явив паспорт на інше ім'я, а при особистому огляді у нього виявили героїн у великому розмірі.

Нагадаємо, що в січні 2016 року його вже затримувався на автотрасі М-7 «Волга» в Орєхово-Зуєвський район Підмосков'я. При особистому огляді у нього було виявлено та вилучено пістолет ТТ, а також пакетик з «спайсом». Після цього на кримінального авторитета завели кримінальну справу за ч. 1 ст. 222 КК РФ ( «Незаконний оборот зброї») та за ч. 2 ст. 228 КК РФ ( «Незаконний обіг наркотиків у великих розмірах»). Однак, 26 грудня 2016 року Орєхово-Зуєвський суд Московської області постановив виправдати «злодія в законі», і в переддень Нового року Сич був звільнений в залі суду.

За деякими даними, його звільнення обійшлося в 40 млн рублів. Певну роль у цьому взяли його «хрещений батько» - «злодії в законі» Олег Шишканов (Шішкан) і Сергій Стокозуб (Серьога Самарський). Однак, опинившись на волі, Сич повертати борг не поспішав, а незабаром Московський обласний суд скасував вердикт Орехово-Зуєвського суду і його справа вирушило на новий розгляд, а сам Сичов був оголошений в розшук.

Через рік, в результаті перегляду кримінальної справи в іншому складі суддів, Сичов по тим же самим звинуваченнями був визнаний винним, заочно засуджений до трьох з половиною років позбавлення волі. Якщо вина Сичова буде доведена вдруге, до вже призначеного терміну приєднається новий.

Нагадаємо, Сич був «коронований» у вересні 2014 року з подачі Стокозуба, який разом з Сичовим сидів в свій останній термін в Татарстані. Ініціативу Серьоги Самарського підтримали Милиця, Муха, Пан і Шішкан.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online