Найстарішу петербурзьку бензоколонку на Вовківське осучаснили - Новини будівництва Санкт-Петербурга - Канонеро

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бензоколонку на Вовківське проспекті, 61, яка вважається найстарішою зі збережених, осучаснили. Тепер про радянські часи чи не нагадує нічого.

Перш на цьому місці, між Волковський проспектом і річкою Вовківці, стояв одноповерховий цегляний житловий будинок на дві або три сім'ї, розповів «Канонеро» Микола Федоров (його бабуся жила в ньому). Він зберігся після війни, коли навколишні дерев'яні згоріли. У 1968 році і цей будинок знесли і майже відразу побудували замість АЗС.

Колонка була єдиною, побудованої за радянських часів і діяла понині. Експлуатувало об'єкт ЗАТ «Петербурзька паливна компанія». На сайті фірми АЗС позначалася під номером 1.

У липні 2014 року станцію закрили на ремонт . Там демонтували обладнання, а з землі дістали цистерни. Офіційний представник ПТК заявив тоді нашому виданню, що в ході реконструкції площа існуючого будинку змінитися не повинна.

Забудовником було ТОВ «Транссервіс», співвласник ЗАТ «Петербурзька паливна компанія». У лютому «автозаправна станція № 1» була введена в експлуатацію. Зараз вона працює. Як зауважив кореспондент «Канонеро», про колишньому вигляді бензоколонки зараз не нагадує нічого. Крім того, не стримала ПТК і обіцянку зберегти площу будівлі: воно збільшилося майже вдвічі в сторону Волковського проспекту.

Липень 2014 року:

Березень 2015 року:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online