Георгіос Макропулоса: «Азербайджан проведе саму шахову Олімпіаду в історії»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Віце-президент міжнародної Федерації (ФІДЕ) Георгіос Макропулоса, який в даний час займає посаду виконуючого обов'язки президента ФІДЕ дав інтерв'ю прес-службі Операційного комітету Всесвітньої шахової Олімпіади в Баку, в якому поділився своїми враженнями про хід підготовки до майбутнього турніру Віце-президент міжнародної Федерації (ФІДЕ) Георгіос Макропулоса, який в даний час займає посаду виконуючого обов'язки президента ФІДЕ дав інтерв'ю прес-службі Операційного комітету Всесвітньої шахової Олімпіади в Баку, в якому поділився своїми враженнями про хід підготовки до майбутнього турніру.

Зокрема, функціонер міжнародної Федерації зазначив, що залишився задоволений побаченим. «Високо оцінюю роботи Операційного комітету Всесвітньої шахової Олімпіади в Баку. Підготовка проходить згідно з планом. В ході візиту побували в Crystal Hall, де і пройде Всесвітня шахова Олімпіада.

Це дійсно грандіозний комплекс. Упевнений, що під час Всесвітньої шахової Олімпіади її учасникам будуть створені всі необхідні умови. В майбутньому змаганні візьмуть участь понад 300 команд, в зв'язку з чим дуже важливо, щоб змагання проводилися в просторому залі. Саме такими умовами і має Crystal Hall. Крім цього обговорили питання віз, а також торкнулися теми логістики. На мій погляд, організатори бакинської Олімпіади дуже серйозно ставляться до всіх питань і впевнений, що з усіх питань ніяких проблем не виникне. У той же час на арені ми ознайомилися з системою безпеки, подивилися медіа-кімнати, а також місця, відведені для глядачів. Можна сказати, що підготовка до Олімпіади вступає у вирішальну стадію », - сказав Георгіос Макропулоса.

Виконуючий обов'язки глави ФІДЕ зазначив, що у Азербайджану є великий досвід в організації великих шахових змагань. «До цього моменту Баку ставав організатором таких великих змагань, як етап Гран-прі ФІДЕ, Кубок світу і інших. Всесвітня шахова Олімпіада же є найбільшим шаховим змаганням, в цілому візьмуть участь представники понад 175 країн. Погляди любителів шахів усього світу будуть прикуті до Баку. У зв'язку з цим необхідно ставитися дуже уважно до кожної деталі. В ході мого візиту в азербайджанську столицю був також підписаний меморандум про співпрацю між Операційним комітетом Всесвітньої шахової Олімпіади і бакинськими готелями. Вважаю, що Азербайджан проведе найкращу Всесвітню шахову Олімпіаду в історії », - сказав Георгіос Макропулоса.

Після нинішнього візиту представники ФІДЕ прибуватимуть в азербайджанську столицю щомісяця, щоб відстежувати хід підготовки до Олімпіад. «Ми високо оцінюємо хід підготовчих робіт, які були проведені на даний момент. Після цього представники ФІДЕ будуть приїжджати в Баку щомісяця, щоб відстежувати хід підготовки і якщо буде необхідно, то нададуть допомогу Операційному комітету з необхідних питань. Як відомо, в ході Олімпіади в Баку також відбудеться конгрес ФІДЕ. Ми задоволені тим, як йде підготовка до обох заходів. В наступному місяці вже почнеться реєстрація учасників бакинської шахової Олімпіади », - додав Георгіос Макропулоса.

Нагадаємо, що Всесвітня шахова Олімпіада в Баку, в Crystal Hall, відбудеться у вересні цього року з 1 по 15 вересня. У ці ж дні відбудеться конгрес міжнародної Федерації шахів. джерело

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online