Як правильно вибрати пральну машину

  1. Місце встановлення
  2. Виробники
  3. Розміри і завантаження
  4. класи
  5. функції
  6. підсумок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасний світ рясніє різноманітна техніка для полегшення домашнього господарства. Однією з найважливіших частин будинку є пральна машинка. З її допомогою господиня витрачає на прання мінімум часу - тільки на закладку брудної білизни і розважування, а самий трудомісткий процес виконує ця чудо-техніка. Щоб техніка в досить міру виконувала необхідні завдання важливо перед покупкою розібратися, як правильно вибрати пральну машину за параметрами і функціями.

Отже, як же вибрати відповідну пральну машинку. Деякі запитають, як це пралка може бути невідповідною? Все дуже просто, ви можете не знайти для неї відповідного місця в будинку або ж в ній будуть відсутні корисні функції, в результаті чого вам доведеться достіривать деякі речі вручну. Щоб цього уникнути, слід врахувати багато чинників, про які ми поговоримо нижче.

Місце встановлення

У більшості випадків люди вважають за краще просто купити пральну машинку, не замислюючись, де її розмістити в будинку. Однак на практиці краще все-таки спочатку вибрати відповідне місце для нової техніки, а вже після цього шукати модель, яка підходить під виділені розміри. Якщо раніше пральну машинку можна було встановити тільки у ванній, так як було потрібно близькість резервуара з водою, то в даний час подібних обмежень не існує. Для цих цілей можна вибрати будь-яке місце: ванну, передпокій, комору, кухню і т.п. При цьому для підключення машинки досить виконати нескладні роботи по підводу комунікацій.

Отже, виберете вільне місце у вашій квартирі під машину і заміряйте його розміри. Бажано на всякий випадок підібрати кілька місць установку, щоб ви могли мати більш широким вибором. При розміщенні машинки варто знати, що бувають моделі з вертикальної і бічним завантаженням, іншими словами люк може відкриватися або зверху, або спереду. Врахуйте це, інакше дверцята буде битися об іншу поряд меблі або зовсім не відкриватися. На підставі вимірів визначите, які є відповідні пральні машини яку краще брати серед них. Роблячи виміри, не забудьте врахувати параметри дверного отвору, щоб ви без праці змогли внести пральну машинку в потрібне приміщення.

Виробники

Існує величезна кількість найрізноманітніших виробників пральних машин. Деяких з них універсальні, а інші спеціалізується на вузькому профілі. Серед усіх цих підприємств складно виділити, пральну машину якої марки вибрати, так як у всіх є і плюси, і мінуси. Тим більше пам'ятайте, що брендова модель ще не означає якісна. Розбираючись, якої форми вибрати пральну машину, слід враховувати такий момент, як наявність сервісного центру в вашому або найближчому місті. Ви можете, звичайно, купити дуже дорогу ю машинку найвідомішою моделі, але, якщо трапиться поломка, а в вашому місті не виявиться фахівця, здатного провести ремонт і замінити витратні матеріали, то гроші на покупку будуть просто витрачені на вітер.

Розміри і завантаження

Існує певний розмірний ряд пральних машинок, за якими дана техніка підрозділяється на вузькі, малогабаритні і повноцінні моделі. До вузьких машинкам відносять моделі з висотою 80 см, шириною 60 см, глибиною до 45 см і завантаженням не більше 4,5 кг. Малогабаритним відповідають параметри: висота 80 см, ширина 60 см, глибина до 35 см і завантаження до 3,5 кг, а повноцінні: 80 см, 60 см, 50 см і 5,5 кг, відповідно. За цим параметром пральні машинки відрізняються глибиною і можливим вагою завантаженого білизни. Врахуйте це, роблячи свій вибір.

класи

Пральні машинки, так само як і інша техніка, мають поділом на класи від A до G, яка визначає параметри енергоощадності та надійність головних функцій (прання, віджимання і сушка). При цьому низький клас ніяк не говорить про погану якість, і серед них можна вибрати надійну пральну машину. В основному такий розподіл впливає більше на ціну, тому го класу А відносяться найдорожчі моделі.

функції

Як правило, сучасні пральки обладнані керуючими панелями сенсорного реагування або кнопкові, але є і механічні варіанти з поворотними ручками. Все пральки володіють такими функціями, як прання і віджимання, але існують і деякі інші опції, але про це детальніше. В принципі склавши перелік необхідних функцій ви і зможете відповісти на питання, яку пральну машину автомат вибрати.

  1. Прання. Розділяють кілька режимів даної функції: нормальна, делікатна і швидке прання. Крім цього деякі моделі можуть надавати можливість прати бавовна , Шерсть, кольорові тканини або синтетику. Також зустрічаються варіанти, коли температура того чи іншого режиму і швидкість віджиму налаштовуються автоматично, і коли це потрібно робити користувачеві вручну.
  2. Віджимання. Найчастіше представлений в моделях багатоступінчастий режим віджиму. Розрізняють віджимання за низькою (400-600 об / хв), середньої (800-1200 об / хв) і високої (понад 1200 об / хв) швидкості. Для прання домашніх речей цілком достатньо середнього режиму. Високошвидкісні моделі використовуються вже для більш серйозних потреб, тому не завжди доцільно витрачати на них гроші.
  3. Сушка. Деякі машини-автомат оснащуються такою функцією, як сушка. Однак господині використовують її вкрай рідко. Справа в тому, що в режимі віджимання речі практично повністю позбавляються від вологи, а вологий одяг набагато зручніше гладити, ніж повністю суху. Також дана опція не завжди володіє належною ефективністю і нерідко пересушує або недосушують білизна.

Також дана опція не завжди володіє належною ефективністю і нерідко пересушує або недосушують білизна

Крім основних існують і додаткові функції, які в основному спрямовані на безпеку або поліпшення якості прання. В основному можна зустріти такі варіанти:

  • захисна система, яка, виявивши поломку або витікання, відключає подачу води,
  • таймер запуску за розкладом, що дозволяє включити пралку в роботу в будь-який зручний час,
  • попереднє замочування речей, яка перед пранням витримує білизна деякий час у воді,
  • антибактеріальний захист,
  • багаторазове полоскання,
  • попередня мала прання, для видалення особливо уїдливих забруднень
  • і т.д.

Дані опції в деякій мірі досить корисні, тому, вибираючи між двома моделями, варто звернути увагу на ту, де представлено більше додаткових функцій.

підсумок

Аналізуючи все вищесказане, можна сказати, що в тому, як правильно вибрати пральну машину, краще орієнтуватися в першу чергу на власні запити. Нерідко покупці ведуться на популярний бренд, переплачуючи за нього величезні гроші, хоча на ринку є і більш дешеві моделі, хоч і з менш відомою назвою. У зв'язку з цим, перед покупкою слід об'єктивно оцінити наявні представлені товари і зіставити їх зі своїми потребами і фінансовими можливостями. І на останок. Знаходити побутову техніку, в тому числі і пральні машини, потрібно в спеціалізованих магазинах. При цьому не бійтеся вимагати сертифікат якості, гарантію і, звичайно ж, дізнайтеся про найближчі сервісних центрах. Вдалої покупки! Нижче представлено, як вибрати пральну машину відео.

Деякі запитають, як це пралка може бути невідповідною?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online