Пільгова розмитнення автомобілів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Процедура митного оформлення автомобілів в Україні правильно називають однією з найважчих на всьому пострадянському просторі. Процес оформлення безпосередньо залежить від того, як саме буде використовуватися ввезене авто: для особистого користування, як тимчасово ввезене майно або як інвестиція. Транспортний засіб, що ввозиться на територію України тимчасово, має бути на обліку в тій країні, звідки було привезено, це повинно відображатися в техпаспорті.

Транспортний засіб, що ввозиться на територію України тимчасово, має бути на обліку в тій країні, звідки було привезено, це повинно відображатися в техпаспорті

Для перетину кордону потрібно чималий пакет документів, при цьому потрібно буде зробити всього один платіж - митний збір. А ось що стосується в'їзду автомобіля для особистого користування, то тут повний перелік розрахунків: митний збір, ввізне мито, спеціальне мито, акциз, податок на додану вартість. Ціна розмитнення так само залежить від вартості самого авто - це визначає спеціальний інспектор.

Так само в Україні існує так звана пільгова розмитнення автомобілів. Вона може поширюватися на такі категорії громадян, як отримали спадщину за кордоном і особи, які переїжджають в Україну на постійне місце проживання. Особа, яка приїжджає в країну на постійне проживання, може ввезти один транспортний засіб без оплати митних податків, але за умови, що він є власником автомобіля і авто не менше року перебувало на обліку в країні, з якої його вивезли. Йому потрібно буде сплатити тільки митне оформлення.

Якщо людина отримавши авто в спадок, він може ввезти його без оплати мита, але в кількості не більше 5 одиниць. Також транспортний засіб повинен відповідати п'ятьма основними товарними позиціями, встановлені законодавством, тобто це може бути легковий автомобіль, вантажний, трактор, автобус або будь-яка інша техніка. Так само пільгова розмитнення доступна для такої категорії населення, як інваліди, чия інвалідність доведена. Вони можуть перегнати авто, не сплачуючи мито. Такий автомобіль значиться як гуманітарна допомога для дієздатний обмежених людей. Але існує деяке обмеження на сам транспортний засіб - воно має бути не старші віку 5 років і обсяг двигуна не перевищує 1800 кубів.

І навіть, якщо людина підходить під будь-яку з перерахованих вище категорій, і може перевезти авто за пільговою розмитненні, назріває питання - яким чином все це оформити і як цей транспортний засіб перевозити? Відповідь дуже проста - компанія Мітрідат в Одесі допоможе в цій проблемі. Транспортно-експедиторська компанія надає наступні види послуг: морські контейнерні перевезення, Внутріпортове експедирування вантажу, автоперевезення, операції з вантажем в порту. Пільгова розмитнення авто від компанії Мітрідат Одеса видаватиметься легкою і нічим не обтяжують завданням, компанія поставить все в цілості й схоронності. Адже на протязі вже багатьох років різні фірми довіряють їй свої перевезення, як морські контейнерні, так і автоперевезення.

Скористатися пільгової розмитненням авто від компанії Мітрідат Одеса - правильне рішення, про який не пошкодував ще жоден клієнт.

Скористатися пільгової розмитненням авто від компанії Мітрідат Одеса - правильне рішення, про який не пошкодував ще жоден клієнт

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online