Новини Атирау - 21 тонну води скинули на палаючі ділянки резервату «Ак Жайик» в Атирау (відео)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для повної ліквідації пожежі було задіяно вертоліт МІ-8 акціонерного товариства «Казавіаспас», повідомляє кореспондент порталу "Мій МІСТО".

Для повної ліквідації пожежі було задіяно вертоліт МІ-8 акціонерного товариства «Казавіаспас», повідомляє кореспондент порталу Мій МІСТО

За інформацією ДЧС Атирауської області, пожежа на території природоохоронного резервату "Ак Жайик" була погашена ближче до вечора 10 квітня.

- Площа горіння склала 15 га. В гасінні пожежі брали участь 14 пожежних рятувальників, 40 інспекторів резервату, співробітники КГП "Спецавтобаза", КГП "Атирау Су Арнаса", і компанії "Казмунайгаз системс". До ліквідації пожежі було залучено спеціальна техніка, а також вертоліт МІ-8 акціонерного товариства «Казавіаспас», який використовував для зрошення палаючої території резервату 21 тонну води-повідомили в прес-службі департаменту НС.

Нагадаємо, пожежа території державного природного резервату «Ак Жайик» почався увечері 8 квітня. За офіційними даними ДЧС, загальна площа горіння склала 15 гектарів. Жертв і постраждалих немає.

Ерлан Омар

Місто

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online