Казахстан: Які касові апарати можна використовувати з нового року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

податковим кодексом з 1 січня 2018 року встановлено, що постановці на облік у податкових органах за місцем використання підлягають тільки контрольно-касові машини з функцією фіксації і передачі даних, повідомляє Zakon.kz з посиланням на прес-службу ДГД Алмати.

Реєстрація ККМ без функції передачі даних дозволяється лише в місцях відсутності мережі телекомунікацій загального користування.

Інформація про адміністративно-територіальних одиницях РК, на території яких відсутні мережі телекомунікацій загального користування, розміщується на інтернет-ресурсі КГД МФ РК ( kgd.gov.kz - розділ «Діяльність» - «Податкове адміністрування»).

Разом з тим, ККМ без ФПД, зареєстровані в податкових органах до введення змін, можуть застосовуватися до 2024 року.

З 1 січня 2019 року підприємці, які здійснюють діяльність в рамках спеціального податкового режиму для суб'єктів малого бізнесу через нестаціонарні торгові об'єкти на території відкритих торгових ринків повинні застосовувати ККМ, а всі, хто працює за патентом - з 2020 року.

Джерело, інтернет-ресурс: Департаменту держ. доходів по м.Алмати

Алмати

ілюстративне фото

Опубліковано 09.01.2018

Поділитися матеріалом

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online