IndustrialCraft 2 / Ресурсообменнік

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ресурсообменнік - засіб для бартеру на сервері.

Для початку потрібно встановити сам ресурсообменнік. З заднього боку потрібно поставити особистий сейф (або скриня ) І покласти всередину предмети, які ви збираєтеся продавати. Предмети, що віддаються покупцями в якості оплати, також будуть складуватися в цей особистий сейф (або скриня), тому потрібно залишити там вільне місце.

Для настройки торгового автомата потрібно відкрити його інтерфейс і покласти у відповідні слоти предмети, які будуть визначати товар для продажу та його ціну.

Наприклад, якщо ви хочете продавати сталевий злиток за 8 монет , То потрібно розташувати предмети так:
Наприклад, якщо ви хочете продавати   сталевий злиток   за 8   монет   , То потрібно розташувати предмети так:

  • Нижній лівий слот - це те, що буде продавати даний автомат, верхній лівий - ціна за товар.
  • Праві слоти для покупців і туди нічого поміщати не потрібно.
  • Напис справа "Performed Trades: 0" показує число покупок, зроблених в цьому обміннику, в даному випадку 0.

Для інших гравців той же інтерфейс торгового автомата буде виглядати інакше:
Для інших гравців той же інтерфейс торгового автомата буде виглядати інакше:   Зліва показана інформація про ціну, товар і його наявності:
Зліва показана інформація про ціну, товар і його наявності:

  • Вгорі зліва - ціна за товар (в даному випадку 8 монет ).
  • Внизу зліва - це те, що продає даний ресурсообменнік (в даному випадку сталевий злиток )
  • Напис нижче "Stock: 10" означає наявність товару.

Справа знаходяться слоти для торгівлі:

  • Правий верхній слот для прийому оплати за товар.
  • Правий нижній слот видає товар.

Тобто, якщо покласти в правий верхній слот 8 монет , То обмінник забере їх і видасть в правий нижній слот сталевий злиток , Яке можна буде вже забрати.

Якщо торговим автоматом користуються одночасно два гравці, може бути здійснена крадіжка (гравці це називають гріферством). Наприклад: торговий автомат виробляє обмін одного алмазу на п'ять блоків заліза . Гравець-1 поклав алмаз в перший слот, у другому з'явилися блоки заліза . Ці блоки може забрати гравець-2, адже вони є загальнодоступними, таким чином гравець-1 віддасть алмаз, нічого не отримавши, а гравець-2 отримає безкоштовне залізо. Рекомендуємо ставити плиту і двері так що б гравець вставав на плиту і двері за ним закривалася.

У старих версіях IndustrialCraft 2 (До версії expiremental, в т.ч), якщо залишити слоти для виставлення ціни або пропозиції порожніми, то через помилки не можна було налаштувати апарат або демонтувати. Для цього, на всякий випадок, кладіть будь-який предмет всередину апарату. Якщо все ж це сталося, поставте зверху над ним твердий блок і спробуйте зламати киркою або Електроключ .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online