Масштабне дослідження вказало, що алкоголь приносить тільки шкоду

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Не потрібно далеко ходити, щоб зустріти людей, докторів і дослідників, які з полюванням розкажуть вам, що пара баночок холодного після роботи, чарочка за обідом або келишок за вечерею не тільки не шкодять, але навіть приносять користь. Вони поділяться з вами секретами, як можна пити алкоголь, в той же час жити довше і здоровіше.

Так ось, все це повна нісенітниця.

Згідно з новим масштабного дослідження, опублікованого на Lancet , Немає ніяких доказів, що алкоголь має позитивний вплив на організм людини. Все, що знайшли дослідники, лише підтримує той факт, що алкоголь залишається одним з найбільш масових убивць на Землі.

Немає такої речі як "корисний" або "безпечний" алкоголь.

Робота була проведена університетом штату Вашингтон і включає в себе гігантський мета-аналіз, який став частиною програми щорічного звіту з глобальних захворювань.

Провідний автор дослідження Макс Грисволд розповів Gizmodo , Що команда вивчила майже 600 опублікованих досліджень, що включають 28 мільйонів людей і спрямованих на вивчення ефектів алкоголю на здоров'я. Також було проаналізовано 700 джерел даних про те, як регулярно люди вживають алкоголь в 195 країнах світу. Головна знахідка дослідження проста і здатна викликати депресію у любителів випити.

Ми виявили, що насправді для вашого здоров'я немає ніякої користі від вживання алкоголю. Найбезпечніший рівень, з точки зору здоров'я - це не пити взагалі.

Звучить, як абсолютно очевидний факт, який повинен бути зрозумілий навіть підліткам. Однак інтернет забитий неправдивою інформацією та дослідженнями, який нерідко проводяться лобістами алкогольної індустрії. Всі ці роботи спрямовані на те, щоб створити враження, ніби рідкісне або регулярне вживання алкоголю надає позитивний ефект на здоров'я людини, зокрема серце.

Всі ці роботи спрямовані на те, щоб створити враження, ніби рідкісне або регулярне вживання алкоголю надає позитивний ефект на здоров'я людини, зокрема серце

За словами Грісволда, головна проблема таких досліджень в тому, що вони не враховують упередженості і ситуації, коли респондент говорить, що не вживає, хоча кілька років тому був алкоголіком, так що тепер його здоров'я слабкіше навіть того, хто п'є трохи але регулярно.

Навіть якщо алкоголь надає мізерний позитивний ефект на серце, він супроводжується цілою горою інших ризиків, що виникають від регулярного вживання - в тому числі загибель в автокатастрофі і рак.

Скрізь, де алкоголь стосується тіла, потенційно можливий розвиток раку на пізній стадії життя.

Проведена робота зазначає, що рада різних міністерств охорони здоров'я, що два напою в день - це безпечно, варто сприймати як спробу держав знайти компроміс. За даними дослідників, вживання двох напоїв в день підвищує шанс ранньої смерті на 7%. А це сотні тисяч смертей щорічно.

Глобальний звіт вказує, що в 2016 році алкоголь став причиною 3 мільйонів смертей - на сьомому місці в топі ризиків. Підвищена смертність особливо помітно проявляється серед чоловіків. Алкоголь пов'язаний з 12% всіх смертей у чоловіків у віці між 15 і 49 роками. За іншими дослідженнями, алкоголь знаходиться на третьому місці за кількістю смертей в США, які можна було б запобігти.

Швидше за все люди п'ють більше, ніж вони усвідомлять, і це шкодить здоров'ю. Нам всім піде на користь зниження вживання. Це врятує життя.

Все більше ніж очевидно і очікувано. Це не означає, що пити більше ніколи не можна - можна у свята і заслуговує то випадків. Але не кожен вечір, чи не кожні вихідні до пекельного сушняка і розколюється голови.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online