Вистава «Біжи, Аліса, біжи» за мотивами музичної казки Висоцького

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Запрошуємо учасників проекту «Сноб» на допрем'єрні покази вистави режисера Максима Діденко забрати собі

У день 80-річчя Володимира Висоцького, 25 січня, в Театрі на Таганці пройде перший передпрем'єрний показ вистави «Біжи, Аліса, біжи» , Основою для якого стала музична казка «Аліса в Країні чудес». Робота над виставою тривала рік: драматург Валерій Печейкін написав п'єсу про пригоди Аліси (а точніше, відразу декількох Аліс), композитор Іван Кушнір написав оригінальну музику на вірші Висоцького, а художник Марія Трегубова стала автором наймасштабніших декорацій в історії театру: вони заповнили не тільки сцену, а й фойє театру.

У виставі беруть участь 22 актора театру і одна запрошена актриса - виконавиця ролі юної Аліси Настя Мутігулліна, яку Максим Діденко вибрав на кастингу серед кількох сотень учасників.

«Ми зробили з Висоцьким той же, що Висоцький зробив з Керроллом, - каже Валерій Печейкін, - ми його інтерпретували. Адже оригінальна "Аліса" Керрола - неймовірно пластичний матеріал, що підходить для того, щоб говорити про те, що відбувається навколо нас ».

Матеріал доступний тільки учасникам проекту «Сноб»

оформити передплату

або

Увійти Запрошуємо учасників проекту «Сноб» на допрем'єрні покази вистави режисера Максима Діденко забрати собі  У день 80-річчя Володимира Висоцького, 25 січня, в Театрі на Таганці пройде перший передпрем'єрний показ вистави   «Біжи, Аліса, біжи»   , Основою для якого стала музична казка «Аліса в Країні чудес»Читайте кращі тексти проекту «Сноб» в Телеграма Ми відібрали для вас найцікавіше.Приєднуйтесь!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online