Tokio Hotel випускають новий альбом і їдуть в Росію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На 3 березня наступного року запланований вихід нового альбому групи Tokio Hotel

На 3 березня наступного року запланований вихід нового альбому групи Tokio Hotel. Альбом «Dream Machine» стане п'ятою студійною платівкою колишніх німецьких тінейджерів. Про те, наскільки змінився сінті-рок саунд Tokio Hotel з моменту появи в 2014 році диска «Kings Of Suburbia», можна судити по новому, вже опублікованого синглу «Something New» .

«Коли ми робили альбом, то мене не відпускала страшна думка, як це, прожити своє життя в зворотному напрямку. І питання, чи все ми вже змогли відчути, чи все пережили, всього чи домоглися в своїй кар'єрі, чи можемо відчути щось нове і, перш за все, чи зможемо ми змінити наш світ і створити щось нове », - описує вокаліст групи Білл Каулітц задум нової роботи. Білл і його брат, гітарист Том в цей раз повністю відповідали за твір і виробництво пісень. «Для нас було важливо, складати тільки музику, яка зворушує нас самих, - і для цього ми вже один раз повністю змінили перспективу» - пояснює Білл Каулітц.

У березні 2017 року також стартує нове європейське турне Tokio Hotel, в ході якого група виступить в Великобританії, Бельгії, Німеччині, Нідерландах, Франції, Італії, Чехії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Литві, Польщі, а також дасть вісім концертів у Росії ( Новосибірськ, Єкатеринбург, Уфа, Казань, Санкт-Петербург, Москва, Воронеж, Краснодар).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online