Кличко: Кінотеатр "Зоряний" повинен бути повернутий у власність громади

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Він зазначив, що відповідне питання внесене до порядку денного сьогоднішнього засідання Київради Він зазначив, що відповідне питання внесене до порядку денного сьогоднішнього засідання Київради   Фото з відкритих джерел   Столична влада повертають у власність міста об'єкти, які були свого часу незаконно відібрані у громади

Фото з відкритих джерел

Столична влада повертають у власність міста об'єкти, які були свого часу незаконно відібрані у громади. І аналогічне рішення має бути прийнято щодо кінотеатру "Зоряний". Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради, повідомляє прес-служба.

Він зазначив, що відповідне питання внесене до порядку денного сьогоднішнього засідання Київради.

"Серед питань власності та майна є проект рішення про повернення громаді Києва приміщення кінотеатру" Зоряний ". Переконаний, ми повинні прийняти таке рішення. Ми повертаємо в міську власність об'єкти, які колись нахабно і незаконно забрали у громади. І продовжимо це робити" , - підкреслив Кличко.

Мер також додав, що влада Києва капітально ремонтують і реконструюють приміщення дитсадків, які десятиліттями працювали не за профілем. Кличко нагадав, що днями він відвідав дитсадок в Святошинському районі, який вже приймає дітей. "Його капітально відремонтували, обладнали і тепер це сучасне та комфортне заклад. Загалом, в цьому році ми відкриємо 8 новозбудованих і реконструйованих садків у столиці", - сказав міський голова.

Він підкреслив, що в Києві в цьому році також відкриється 10 оновлених парків і кілька туристичних зон.

У той же час, додав він, не всі розуміють, що робиться все це для жителів Києва. "Я зараз говорю про акти вандалізму, яких стало більше в столиці", - підкреслив Віталій Кличко. Зокрема, він навів випадки, коли фарбою облили відремонтований підземний перехід, розбили вікна в новому трамваї, пошкодили скульптури малюків на Поштовій, регулярно б'ють ліхтарі на оновленій огорожі Ботанічного саду на бульварі Шевченка. "Відповідальність за такі правопорушення повинна бути обов'язковою і для всіх", - підкреслив Віталій Кличко.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online