Кінотеатр «мадагаскар», Чебоксари

  1. Відео: Пропозиція руки і серця, Ваня і Марина, м Чебоксари, Кінотеатр "Мадагаскар" 18.03.2015 Відкриття...
  2. Орендарі торгового центру
  3. Магазини, кафе і ресторани в «Мадагаскарі»
  4. Відео: Кінотеатр Три пінгвіна
  5. Відео: Шоу мильних бульбашок. Василь Степанов
  6. висновок

Відео: Пропозиція руки і серця, Ваня і Марина, м Чебоксари, Кінотеатр "Мадагаскар" 18.03.2015

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відкриття ТЦ «Мадагаскар» (Чебоксари) відбулося в один із сонячних квітневих днів 2012 року. За короткий проміжок часу окружний торговий молл придбав шалену популярність. Тут можна не тільки здійснювати покупки, але і добре відпочивати. Так, наприклад, користується великим попитом в ТЦ «Мадагаскар» (Чебоксари) багатозальний кінотеатр «Три пінгвіна». Це відмінне місце для перегляду фільмів компанією, сім'єю, парою.

«Мадагаскар» в місті Чебоксари

«Мадагаскар» в місті Чебоксари

Розташований торговий центр дуже зручно, на перетині двох головних транспортних розвилок міста - Егерська бульвару і вулиці Ленінського комсомолу. Його площа становить 40 000 квадратних метрів.

Дістатися до нього досить просто як на власному автомобілі, так і громадським транспортом. Це пов'язано з наявністю хороших під'їзних та пішохідних шляхів. Неподалік від ТЦ розташовані зупинка і наземна безкоштовна парковка на 360 місць.

У чотирирівневої сучасній будівлі передбачені всі зручності для здійснення покупок. це:

  • міжповерхові ліфти;
  • ескалатори;
  • просторі проходи;
  • зони відпочинку;
  • необхідні умови для пересування і переміщення людей з обмеженими можливостями.

У торгово-розважальному комплексі «Мадагаскар» (Чебоксари) є сучасна система подачі повітря, при якій здійснюються його іонізація і конденсат. Оснащено будинок надійною охороною. За наземною парковкою і торговими об'єктами ведеться цілодобове відеоспостереження. У разі пожежі та аварійного пожежогасіння спрацьовує система сповіщення. Працює ТЦ кожен день з 10.00 до 22.00.

Орендарі торгового центру

Найбільші якірні орендарі ТЦ «Мадагаскар» (Чебоксари):

  • «Три пінгвіна» - багатозальний кінотеатр.
  • Дитяча розважальна зона.
  • «Бегемотик» - магазин товарів для дітей.
  • «Магніт» - продуктовий супермаркет.
  • «Уютерра» - магазин товарів для дому.
  • «М. Відео» - гіпермаркет електроніки.

Магазини, кафе і ресторани в «Мадагаскарі»

У торговому комплексі є більш 100 магазинів, в яких можна придбати різноманітні непродовольчі товари. Наявність торгових точок з популярними вітчизняними та світовими брендами престижно для магазину, а покупцям це різноманіття приносить задоволення. Серед них є «Глорія Джинс», Mohito ( «Мохіто»), House ( «Хаус»), «Снігова Королева», Motivi ( «Мотиви»), Promod ( «Промод») і багато інших.

Після активного шопінгу в ТЦ «Мадагаскар» (Чебоксари) можна скуштувати смачні страви оригінальної кухні в затишних і стильних кафе.

Досхочу розслабитися можна в спортивному барі «Розгін». Тут не потрібно замислюватися про етикет. Тут просто відпочивають в компанії друзів за келихом холодного пива.

У кафе «Пінка» можна скуштувати смачної кави і насолодитися стильним дизайном інтер'єру. Ідеальне поєднання традиційної італійської тратторії і суші-бару ви знайдете в кафе «Сушка».

Відмінні розважальні програми з цікавими конкурсами та розіграшами призів проводяться святкові дні.

Відео: Кінотеатр Три пінгвіна

Розваги

Розваги

У торговому центрі зона розваг представлена ​​наступним чином:

  • Кінотеатр «Три Пінгвіна» ( «Мадагаскар», Чебоксари).
  • Ігрова зона.
  • Boxer.
  • 4D-атракціон.
  • Крейзі Парк.

Відео: Шоу мильних бульбашок. Василь Степанов

«Три Пінгвіна» - багатозальний кінотеатр ( «Мадагаскар», Чебоксари)

«Три Пінгвіна» - багатозальний кінотеатр ( «Мадагаскар», Чебоксари)

Всім в місті Чебоксари відомий молодіжний кінотеатр «Три пінгвіна» з оригінальним інтер'єром. Тут сім комфортних кінозалів, обладнаних відповідно до сучасних технічних вимог. Гості неодмінно звернуть увагу на кольорову підсвітку, красиво оформлені стіни. Репертуар проходить ретельний відбір, а потім розподіляється по залах. Глядачам демонструються найпопулярніші фільми. Кінотеатр за короткий проміжок часу зміг зарекомендувати себе з хорошого боку. Відвідувачі мають можливість дивитися кінематографічні новинки за доступними цінами. Дуже часто тут проводяться різні акції.

Оснащений кінотеатр «Мадагаскар» (Чебоксари) сучасним звуковідтворюючим і проекційним обладнанням. За кількістю посадочних місць він перевершує інші кінотеатри міста. Для школярів та студентів це улюблене місце. Має «Три пінгвіна» ( «Мадагаскар», Чебоксари) офіційний сайт (cheboksary.tripingvina.com). Тут городяни і гості міста можуть дізнатися про демонстрованих в семи залах фільмах і познайомитися з розкладом сеансів.

Поза всяким сумнівом, якість роботи кінотеатру на висоті, і тому він користується в Чебоксарах широкою популярністю у шанувальників кіно.

Поза всяким сумнівом, якість роботи кінотеатру на висоті, і тому він користується в Чебоксарах широкою популярністю у шанувальників кіно

У чарівний і дивовижний світ кіно глядач поринає в 3D-кінотеатрах. Посилять реальний візуальний ефект не псують зір новітні стереоочки XpanD. Непомітно для себе відвідувачі ухиляються від летять з екрану предметів. Для отримання задоволення і гарного проведення часу цього цілком достатньо.

А можна скористатися і іншою послугою - відвідуванням кіно-бару з широким асортиментом, ексклюзивними комбо-наборами, добродушним і привітним персоналом, поп-корном з різноманітними смаковими наповнювачами, який роблять у присутності глядача.

Відвідувачам надаються різноманітні знижки. Іменинники можуть отримати знижки в свій день народження. Студенти отримують їх в понеділок, а водії - в середу. Пенсіонери мають можливість отримати знижку в розмірі 50% з понеділка по четвер. Для людей з обмеженими можливостями вхід вільний.

Для людей з обмеженими можливостями вхід вільний

висновок

ТЦ «Мадагаскар» розташований дуже вдало. До нього зручно добиратися. У торговому комплексі понад ста магазинів, в яких можна придбати різноманітні непродовольчі товари. Зона розваг досить обширна. Тут є кінотеатр «Три пінгвіна», який є одним з найбільш технічно оснащених в місті Чебоксари. У ньому є сім дуже комфортних і затишних залів з відмінним обладнанням, яке випускається кращими західними виробниками. За кількістю посадочних місць це найбільший кінотеатр в Чебоксарах. Його популярність у жителів міста досягається в тому числі і за рахунок хороших знижок і різноманітних акцій. Можна сказати, що це найулюбленіше місце відпочинку не тільки для молоді, але й для людей різного віку.

Увага, тільки СЬОГОДНІ! Поділися в соц.сетях:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online