військовий адвокат

  1. 1. Розмір грошової компенсації за найм або піднайм житлового приміщення до 2015 року
  2. 2. Диференціація грошової компенсації за найм або піднайм житлового приміщення в 2015, 2016 і наступних роках.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Грошова компенсація військовослужбовцям

1. Розмір грошової компенсації за найм або піднайм житлового приміщення до 2015 року

Раніше діючим Постановою [I] Уряду, розмір грошової компенсації за найм або піднайм житлового приміщення був передбачений військовослужбовцям однаковим, незалежно від військового звання і становив 2700 рублів в інших населених пунктах, 3600 рублів (міста і райцентри) і 15000 рублів (Москва, Санкт-Петербург).

2. Диференціація грошової компенсації за найм або піднайм житлового приміщення в 2015, 2016 і наступних роках.

У новій редакції Постанови [Ii] відбулася диференціація: розмір компенсаційних виплат за наймання житлових приміщень став залежати від категорій військовослужбовців.

Так, військовослужбовцям - громадянам, які мають військове звання солдата, сержанта, матроса або старшини, які проходять військову службу за контрактом або звільненим з військової служби, та членам їх сімей виплачується в розмірі, що не перевищує: у мм. Москві і Санкт-Петербурзі - 15000 рублів; в інших містах та районних центрах - 3600 рублів; в інших населених пунктах - 2700 рублів.

Тобто, для зазначеної категорії військовослужбовців - нічого не змінилося (До речі: зазначені суми не змінюються з 2004 року і повністю втратили будь-який сенс).

Однак грошова компенсація за найм (піднайм) житлових приміщень військовослужбовцям, які мають військове звання офіцера, прапорщика або мічмана, які проходять військову службу за контрактом або звільненим з військової служби, та членам їх сімей виплачується в розмірі фактичних витрат, але не вище розмірів, визначених виходячи з нормативу загальної площі житлового приміщення, встановленого відповідно до абзацу третього цього пункту, та граничної вартості найму (піднайму) 1 кв. метра загальної площі житлового приміщення, щорічно затверджується Міністерством праці та соціального захисту Російської Федерації відповідно до постанови Уряду Російської Федерації від 27 жовтня 2012 р № 1103.

Читати далі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online