Допит за участю адвоката

  1. Потрапили на допит і не знаєте, як себе вести
  2. Правильний адвокат на допиті - запорука вашого успіху

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Слідчі дії є діями, спрямованими на отримання (збір) доказів або перевірку вже отриманих доказів у конкретному кримінальному провадженні Слідчі дії є діями, спрямованими на отримання (збір) доказів або перевірку вже отриманих доказів у конкретному кримінальному провадженні. Слідча дія - допит, є одним з найголовніших на досудовому розслідуванні кримінального провадження, а також найпоширенішим, жодне розслідування кримінального правопорушення без нього не обходиться.

Потрапили на допит і не знаєте, як себе вести

На досудовому розслідуванні допиту підлягають свідки, потерпілі, підозрювані. І кожному з них можна мати захисника при допиті.

Що стосується свідка. Як не дивно, але адвокат, який надає юридичні послуги, теж необхідний в разі допиту свідка. Так, за дачу неправдивих свідчень будь-яка людина полежить кримінальному переслідуванню, щоб цього не сталося, потрібен адвокат. У разі, якщо Вас запросили на допит, зверніться до адвоката «АРОУ», який надасть Вам свої послуги і розповість про наслідки помилкових свідчень, і перед допитом.

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ і ми вам передзвонимо

Також, вже безпосередньо на допиті, адвокат зможе зрозуміти для чого саме, був запрошений свідок, мета слідства такого допиту. Це ми про те, щоб не трапилося, що свідок «випадково» ставати підозрюваним. Таким чином, без адвоката «АРОУ» Вам не обійтися!

Щодо потерпілих. Потерпілим потрібна допомога адвоката в будь-якому випадку. Так як саме професійна правова допомога зможе забезпечити дотримання прав і свобод потерпілого на повноцінне, справедливе розслідування кримінального провадження, а також на відновлення порушених прав і свобод потерпілого.

Що стосується підозрюваного. Підозрюваному особі обов'язково потрібна допомога адвоката! Саме адвокат зможе побудувати грамотну захист, уберегти від невірних вчинків і проконтролює дотримання прав і свобод під час розслідування кримінальної виробництва слідчими, прокурорами, слідчими суддями щодо клієнта.

Правильний адвокат на допиті - запорука вашого успіху

Не зволікайте в зверненні за допомогою до адвоката! Зверніться за нею до адвокатів «АРОУ»!

Для того, щоб зрозуміти, чи гідні адвокати «АРОУ» Вас захищати, Ви можете отримати консультацію нашого фахівця (до 15 хвилин), для цього Вам необхідно заповнити форму, спеціально створену для Вас, на нашому сайті або зателефонувати прямо зараз за номером +38044 -384-00-47.

Чекаємо Вас в нашому комфортному і просторому офісі, з чашкою свежемолотого кави, для подальшої співпраці!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online