Бізнес-адвокат | Надання адвокатських послуг юридичним особам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У будь-якого керівника організації коли-небудь виникає питання: «Де знайти для захисту своєї компанії професійного юриста - адвоката?» Сьогодні можна знайти безліч фахівців з різними професійними здібностями і ціновою політикою, що пропонують бізнесу юридичні послуги.

» Сьогодні можна знайти безліч фахівців з різними професійними здібностями і ціновою політикою, що пропонують бізнесу юридичні послуги

Юридичне обслуговування (правовий супровід) діяльності сторонніх організацій на абонентській основі - це і є правовою аутсорсинг (послуга бізнес адвокат в Іжевську, Севастополі та Сімферополі). Між сторонами (стороннім юристом і клієнтом) укладається договір, який передбачає для останнього вибір форми абонентського обслуговування. В рамках правового обслуговування організації або підприємцю надається юридична допомога на систематичній основі в певних договором обсязі. Конфіденційність при цьому є одним з найважливіших пунктів контракту, так як один з принципів адвокатської діяльності - обов'язок адвоката зберігати професійну таємницю. Після підписання договору на обслуговування адвокат починає супроводжувати справи організації. За вибором Довірителя консультації можуть проходити як особисто, так і по телефону або за допомогою електронної пошти.

Адвокат є об'єктивним радником клієнта з юридичних питань, осущестляя юридичний супровід бізнесу в Іжевську і на всій території Удмуртії, а так само в Севастополі і Сімфірополь (юридичний супровід угод). У сучасному світі бізнес має постійний розвиток, реалізуючись в різних формах (від індивідуального підприємця до великих компаній з різними видами діяльності). У всіх випадках головне завдання адвоката при юридичному супроводі бізнесу - це його захист. Кваліфіковані фахівці в області поставок, продажів або виробництва не завжди розбираються в корпоративних юридичних питаннях. Керівники організації, зустрічаючись з різними перевірками з боку органів державного контролю (нагляду), судовими процесами, рейдерськими захопленнями, часто не можуть правильно оцінити ситуацію, відстояти інтереси свої та компанії, розробити правильну стратегію поведінки і правову позицію. Намагаючись захистити себе і зменшити можливі ризики, керівники компаній і індивідуальні підприємці нерідко звертаються до кваліфікованих фахівців, здатним забезпечити правовий аутсорсинг, що включає в себе:

- Правовий захист. Використовуючи свій досвід і знання, адвокат професійно відстоює інтереси компанії або підприємця при виникненні позовів, скарг, претензій або посягань на бізнес і надає необхідну правову підтримку, надає ефективний захист клієнта при виникненні питань про його кримінальної, адміністративної чи цивільно-правової відповідальності, пов'язаної з здійсненням підприємницької діяльності.

- Функцію врегулювання організаційних і управлінських питань всередині організації. Робота юриста в компанії, так само як і правове обслуговування бізнесу, неминуче включає в себе складання трудових договорів, посадових інструкцій, регламентів, в яких закріплюються посадові повноваження і обов'язки, складання розпоряджень і наказів. Важливе значення має правильне оформлення процедур найму і звільнення працівників відповідно до вимог трудового законодавства, з метою запобігання трудових спорів. Необхідність допомоги професійного радника з цих питань безсумнівна.

- Економічну захист. Зі сплатою податків, наприклад, стикається будь-який індивідуальний підприємець або юридична особа в процесі господарської діяльності. Завдання безпомилкової сплати податків, відповідності законодавству укладених клієнтом договорів і угод, ефективного вирішення спорів з іншими суб'єктами підприємницької діяльності, постійно виникають в будь-якому бізнесі. Їх правильне і своєчасне рішення найчастіше обумовлено досвідом адвоката, що здійснює правовий супровід підприємця або організації.

Чи варто згадувати про грошові суми, виплати яких нерідко вимагають контрагенти в направлених до суду позови, адже заявлені вимоги бувають часом дуже серйозними? Результатами перевірок бізнесу з боку антимонопольного відомства і ряду інших органів державного контролю (нагляду) можуть стати вкрай високі штрафи. Маючи право на законні люготи, відрахування, податкові канікули і т.п., підприємець або організація можуть втрачати чималі гроші тільки від незнання тонкощів податкового, бюджетного, фінансового права, законодавства про соціальне забезпечення. Юридичний супровід бізнесу направлено на рішення і цих завдань.

Таким чином, юридичне обслуговування організацій і підприємців може мати разліних форми, зміст і характер, в залежності від розміру бізнесу і сфери підприємницької діяльності.

Підводячи підсумок, можна констатувати, що суть надання послуг правового обслуговування юридичних осіб і підприємців полягає в тому, щоб при виникненні непередбачених обставин, пов'язаних з бізнесом (чи відбулося це вночі або у вихідний, святковий день) клієнт завжди був забезпечений надійною професійною підтримкою і захистом в особі кваліфікованого адвоката, який завжди відстоїть інтереси свого довірителя. Безперечно, що правовий супровід бізнесу, що включає в себе професійні юридичні послуги організаціям і підприємцям, в кінцевому підсумку заощаджує останнім фінанси і є необхідною страховкою бізнесу при виникненні різного роду неприємних ситуацій.

Перемоги в економічних суперечках .

Перемоги в економічних суперечках

У будь-якого керівника організації коли-небудь виникає питання: «Де знайти для захисту своєї компанії професійного юриста - адвоката?
Чи варто згадувати про грошові суми, виплати яких нерідко вимагають контрагенти в направлених до суду позови, адже заявлені вимоги бувають часом дуже серйозними?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online