арбітражний юрист

  1. Коли необхідний арбітражний юрист?
  2. Послуги арбітражного юриста
  3. Що ми готові Вам запропонувати в частині захисту Ваших прав?
  4. Чому ми?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Арбітражний юрист - Ваш помічник в судовій суперечці з контрагентом. Арбітражні справи досить специфічні і серйозно відрізняються від інших справ, які розглядаються в судах. Спеціаліст по таких справах повинен чудово розбиратися в процесах арбітражу, а також у всіх правових галузях. наш адвокат з арбітражу вирішує величезну кількість завдань, вони залежать від сторони, на якій виступає фахівець, а також від цілей звернення клієнта до суду. Так як всі підприємницькі суперечки між суб'єктами бізнесу нашої області вирішуються в Арбітражному суді Свердловської області - наш арбітражний юрист Єкатеринбурга допоможе підприємцям всіх міст нашої області (Сєров, Нижній Тагіл, і ін.). зателефонуйте і консультація юриста Єкатеринбург дасть відповідь на питання.

консультація юриста Єкатеринбург

Коли необхідний арбітражний юрист?

Досить часто до юрист в арбітражний процес необхідний для захисту прав, висновків мирових угод і прийняття певних заходів Досить часто до юрист в арбітражний процес необхідний для захисту прав, висновків мирових угод і прийняття певних заходів. Залежно від цілей і завдань, юрист по арбітражним спорах визначатиме стратегічний напрям, за яким він стане вести справи.

РАДА АДВОКАТА: завжди намагайтеся надавати в арбітражний процес все в письмовому вигляді, оскільки показання свідків і усні пояснення для арбітражу мають меншу силу, ніж оформлені письмові докази по справі (копії засвідчуються підписом керівника або сторони представляє Ваші інтереси в процесі наступної записом: «копія вірна , представник за дорученням, ПІБ, підпис представника »).

Фахівець, який працює по арбітражному профілем, захищає:

  • права за договором поставки і підряду (стягнення заборгованості за договором і інші спірні ситуації, пов'язані з виконанням договірних відносин)
  • права і інтереси учасників банкротних справи (на стороні боржника або кредитора)
  • авторські та суміжні права
  • стягує безпідставне збагачення
  • інтелектуальну власність
  • бере участь в податкових суперечках
  • працює в напрямку захист честі гідності та ділової репутації в суді
  • веде справи по відновленню позитивної ділової репутації
  • визнає угоди недійсними
  • оскаржує постанови про притягнення до адміністративної відповідальності
  • представляє інтереси різних компаній в корпоративному спорі
  • розбирає інші спірні ситуації

Послуги арбітражного юриста

Якщо ви є позивачем, то наш арбітражний юрист визначить причину спору, знайде факти, завдяки яким він стане доводити певні обставини, підбере варіант захисту, підготує позов, проаналізує судову перспективу і практику, надасть інші послуги юриста в Арбітражному суді Свердловської області (інших судах арбітражної системи) Якщо ви є позивачем, то наш арбітражний юрист визначить причину спору, знайде факти, завдяки яким він стане доводити певні обставини, підбере варіант захисту, підготує позов, проаналізує судову перспективу і практику, надасть інші послуги юриста в Арбітражному суді Свердловської області (інших судах арбітражної системи). Якщо ви є протилежною стороною, то фахівець проаналізує аргументи другої сторони справи, що подала позов в арбітражний суд , Знайде докази, які будуть спростовувати позиції опонента, а також підготує відгук.

Що ми готові Вам запропонувати в частині захисту Ваших прав?

Якщо Ви укладете угоду про надання юридичної допомоги з нашою організацією, то за Вами буде закріплений індивідуальний юрист в арбітражний суд, який зробить все можливе, щоб суперечка було вирішено з мінімальними втратами для клієнта:

  1. консультування Довірителя на всіх стадіях руху його справи в частині вирішення проблеми;
  2. ознайомлення з матеріалами арбітражної справи буде першим, з чого почнеться робота з Вами. Фотографування (копіювання) справи дасть повну картину тих документів, які знаходяться в провадженні суду;
  3. юрист братиме участь не тільки в арбітражі, але братиме участь у вирішенні спірних питань з Вашим контрагентом, знайомитися з документами Вашого внутрішнього документообігу;
  4. досудове врегулювання спору. Є кілька стадій арбітражного процесу. Всі справи починаються з підготовчого етапу до судового зверненням. Часто справи завершуються на початкових етапах у зв'язку з задоволенням позовних вимог, укладенням мирової угоди.
  5. на наступному етапі проводиться підготовка до самого процесу. У цей період вивчається пакет документів, визначаються причини позову і варіанти правового захисту, виявляється кваліфікація справи, оцінюються можливості, докази, готуються претензії і заяву, яке прямує до суду;
  6. представляються (вимагаються) необхідні докази;
  7. заявляються клопотання спрямовані на забезпечення позову у разі потреби;
  8. після, справа розглядається вже в судовому засіданні, тобто аналізуються доводи учасників, уточнюються позовні вимоги, складається відгук на зустрічні вимоги другої сторони, складаються письмові докази на підтримку позиції Довірителя і багато іншого;
  9. в разі потреби залучаються вузькі фахівці: експерти, оцінювачі, бухгалтера та інші;
  10. в разі необхідності може бути оскаржене судове рішення, яке далі виконується. У цей період адвокату можна брати участь в здійсненні цих дій, клопотати, приводити різні аргументи і домагатися перегляду справи в Арбітражному суді .

УВАГА: дивіться відео арбітражні суперечки і підписуйтесь на наш канал YouTube прямо зараз, щоб мати можливість отримувати безкоштовну юридичну консультацію в коментарях відео:

Чому ми?

  1. Ми є адвокатським утворенням, адвокатська таємниця дає нам право зберігати всі відомості отримані від Вас в якості інформації у справі;
  2. Оплата наших послуг будується на бонусних програмах і підбирається індивідуально, що дає можливість розраховувати на знижки і спеціальні пропозиції;
  3. Професіоналізм в нашій діяльності стоїть у перших рядах, що змушує нас постійно вдосконалюватися в своїх знаннях і шукати підходи вирішення проблем не пов'язаних з раніше збудованими;
  4. Робота на позитивний результат - головне і дає можливості до побудови відносин з рекомендаціями і довгострокового побудови зв'язків ... ось чому ми працюємо «на совість» і добиваємося позитивного відгуку ...

Чекаємо Вашого звернення до нашого арбітражному юристу вже зараз, не варто зволікати з вирішенням проблеми - чим швидше почати вибудовування позиції захисту, тим швидше можна розраховувати на позитивний результат справи !!!

Арбітражний юрист може вступати в справу на будь-якому етапі, ось тільки чим пізніше він це зробить, тим менше шансів успішного результату справи. Зателефонуйте нашому юристу по арбітражним справах вже сьогодні, щоб було більше часу для побудови лінії захисту і формування доказової бази.

Читайте ще по послугах арбітражного юриста:

Наша пропозиція скарга на ухвалу арбітражного суду за посиланням

Усе про розгляд спорів в Арбітражному суді з нашим юристом

PS: слід погодитися, що велике значення для арбітражного процесу мають письмові докази і часто керівники ЮЛ або ІП помилково надають не ті докази або ті, але неналежні оформлені, було і таке в практиці. В результаті вони не мають доказову силу, що тягне до винесення не бажає для сторони рішення.

Як відомо, арбітражні суди розглядають господарські спори, суб'єктами в яких є індивідуальні підприємці (далі по тексту - ІП) і юридичні особи (за текстом-ЮЛ). Безсумнівно, керівники організацій та ВП мають значний досвід ведення бізнесу, тим не менш, незважаючи на великий досвід, достатніми знаннями в галузі права часто вони не володіють. Зважаючи на це, беручи участь в арбітражному процесі без юриста бізнесмени сильно ризикують.

У арбітражної практики Адвокатського бюро «Кацайліді і партнери» були випадки, коли Наш юрист вступав в процес на стадії апеляційного оскарження, а, між тим, корінь причин, за якими оскаржувалося рішення, лежав ще в першому судовому засіданні, де довіритель не провела правову оцінку задається судом питань (пояснення осіб відповідно АПК РФ мають доказове значення, тому в висловлюваннях потрібно бути вибірковим і обережним), внаслідок чого дав суду пояснення "проти самого себе". І виходить прикро до глибини душі, коли спочатку «виграшний суперечка» програється і рятувати його необхідно вже на наступних стадіях процесу з великими витратами сил і грошей на судові витрати.

PS: якщо Ви не знайшли відповідь - напишіть нашому адвокату і ми постараємося вирішити Ваше питання:

Коли необхідний арбітражний юрист?
Чому ми?
Коли необхідний арбітражний юрист?
Що ми готові Вам запропонувати в частині захисту Ваших прав?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online