Адвокат за адвоката: подробиці ДТП з BMW X6 Негодяева

  1. Навіщо адвокату адвокат Тут виникає зустрічне запитання: якщо нема лікар, навіщо тоді він йде в лікарню?...
  2. Про допомогу родині загиблої
  3. Про стан дороги на місці ДТП
  4. Про Вадима Негодяеве
  5. Про технічний стан автомобіля
  6. Про відео з місця ДТП
  7. Про чутки
  8. Про кримінальну справу

Навіщо адвокату адвокат

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тут виникає зустрічне запитання: якщо нема лікар, навіщо тоді він йде в лікарню? Той факт, що він є адвокатом, має юридичне значення. У нього є право на захист своїх інтересів, і це право він реалізував. Крім того, він мій товариш. Я його дуже давно знаю. Тим більше, що я в цих речах розбираюся.

Тим більше, що я в цих речах розбираюся

Адвокат Сергій Орлов

Про ДТП

Як тільки сталася ДТП, я хвилин через 20-30 приїхав на місце. На місці аварії я заміряв гальмівний шлях машини разом зі співробітником ДАІ. Було дуже холодно, -30 ° С. ДТП сталося о 17:15 - такий час зафіксовано в документах. До 23:40 ми були на місці, чекали направлення на проходження експертизи, тому що бланків спочатку не було. Потім чекали, коли нам виділять співробітника ДІБДР. З ним ми поїхали на проходження медобстеження. Всі процедури завершилися в три ночі - останньої була зустріч зі слідчим, якому ми давали пояснення.

Чоловік загиблої приїхав на місце ДТП години через два максимум. Йому подзвонили. Його телефон сказала потерпіла, коли її вивозили на машині швидкої допомоги. Вадим Валерійович (Негодяев, - прим. Сібдепо) з нею контактував. На місці аварії відразу відбулася розмова з чоловіком. Було досягнуто згоди, що на наступний день вони зустрічаються.

Про допомогу родині загиблої

На наступний день допомога родині загиблої була надана в повному обсязі. Тут же все було організовано: похорон, труну, вінки, поминальний обід. З точки зору людяності це потрібно було зробити.

Мій довіритель також придбав дітям загиблої скромні новорічні подарунки. В кінцевому підсумку буде зроблено все те, щоб відшкодувати матеріальну та моральну шкоду.

Про стан дороги на місці ДТП

Ситуація, дійсно, дуже складна: нечищені дороги , Все в сукупності. На мій погляд, як водія, дорожні служби знаходяться не на висоті з точки зору хоча б посипання, не кажучи вже про колії. У цій частині я однозначно на його стороні.

Те, що дорога була нечищеної, встановили представники Державтоінспекції. Вони привезли спеціальну палицю, яка заміряє глибину колії: сфотографували, зафіксували неодноразово в різних місцях дороги.

Про Вадима Негодяеве

Я його знаю тільки з хорошого боку. Він в університеті викладає вже років 20. Хоч він не викладає кримінальне право, нотаріуси його всі знають по Сибіру, ​​тому що лекції Вадим Валерійович читає і в нотаріаті. Адвокати його всі знають, тому що він і їм читає лекції, пов'язані з цивільними процесами. Знають його і багато суддів, тому що він не тільки їм лекції читає, а й в футбол з ними грає.

Більш того, він апріорі не п'є. Хіба може це робити людина, яка бере участь в різних забігах міста по 42 км, на лижах по 40 км бігає, в футбол ганяє? Скажу так, що алкоголь і він -несовместіми.

Чи буде він продовжувати працювати адвокатом і далі - він сам прийме рішення. Що стосується роботи в університеті, то йому ж не скажуть: «Ти викладати не можеш». Вадим Валерійович продовжить викладати і працювати. Він же висококласний фахівець-цивілісти (фахівець з цивільного права, - прим. Сібдепо).

Про технічний стан автомобіля

На місці аварії автомобіль оглянули співробітники ГИБДД і поняті. Один з понятих - водій, який відразу подивився, чи є гальмівна рідина, натиснув на педаль гальма, обійшов і оглянув світлові прилади машини, наявність зимової гуми і рульове управління, що немає люфту. Понятий сказав, що все працює.

В даний час автомобіль повинен був вже пройти автотехнічну експертизу, після чого його повернуть довірителю.

В даний час автомобіль повинен був вже пройти автотехнічну експертизу, після чого його повернуть довірителю

Про відео з місця ДТП

Є відео ДТП. Незважаючи на те, що цей перехрестя дуже жвавий, на ньому не встановлено жодної камери. Сам же відеоматеріал надано Ощадбанком, оскільки термінал, встановлений на зупинці, обладнаний двома камерами. Вони обидві зовнішні. Одна встановлена ​​безпосередньо біля терміналу і охоплює територію зупинки, а друга - трохи в стороні, охоплює територію трохи ширше. На жаль, відео у мене немає.

Про чутки

Були чутки, що в момент ДТП за кермом нібито перебувала дочка Вадима Валерійовича. Я можу сказати так: щоб мати дочку, потрібно спочатку її народити. Це з тієї ж серії, що у нього після ДТП нібито викрали Toyota Land Cruiser. Він їздить на автомобілях німецької марки. Він ніколи не їздив на Cruiser, і у нього ніколи не було дочки. У нього два сини.

Крім цього, були чутки, що відразу після аварії на місце події приїхало безліч людей на BMW для підтримки. Це не правда. Я приїхав один, теж на BMW. Там були я, Вадим Негодяев, роззяви і співробітники правоохоронних органів.

Про кримінальну справу

Так як мій довіритель є адвокатом, щодо нього застосовується особливий порядок провадження у кримінальних справах. Він спецсуб'єктів. Саме з цієї причини кримінальну справу за фактом ДТП порушив Слідчий комітет, а не МВС.

На даний момент призначені дві експертизи. Якщо вони дадуть відповідь на ті питання, які поставило слідство, і, відповідно, поставили ми, і серед цих відповідей буде ясна і зрозуміла картина, навіщо створювати ажіотаж і витрачати час людей? Тоді клопотання про нові експертизи не буде. Кількість не завжди переростає в якість.

Зараз ми чекаємо всіх висновків. Цього ж чекає і наслідок. Звідси ми будемо робити висновки. Також чекаємо, коли слідство опитає чоловіка, визнає його законним представником потерпілої. Він викладе свою позицію з точки зору претензійно. І вже слідчий буде питати: бажаєте або не бажаєте залучати людини до відповідальності. Якщо немає, то справа припиняється за примиренням сторін. Дана категорія справ дозволяє це зробити.

Примирення сторін настає, коли одна сторона знаходиться не «в позі», а вживає заходів для того, щоб дійсно вирішити проблему.

Ми будемо працювати на те, щоб істина була встановлена. Уже при наявності істини будемо дивитися, мало чи ДТП умисний характер або це злий рок, якесь збіг обставин. Але як би справа там не йшло, мій довіритель відшкодує весь моральний і матеріальний збиток в повному обсязі.

Навіщо адвокату адвокат Тут виникає зустрічне запитання: якщо нема лікар, навіщо тоді він йде в лікарню?
Хіба може це робити людина, яка бере участь в різних забігах міста по 42 км, на лижах по 40 км бігає, в футбол ганяє?
Якщо вони дадуть відповідь на ті питання, які поставило слідство, і, відповідно, поставили ми, і серед цих відповідей буде ясна і зрозуміла картина, навіщо створювати ажіотаж і витрачати час людей?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online