Адвокат у кримінальних справах в Кемерово Деменков А. А.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адвокат - це той, хто допомагає людям постояти   за себе, щоб вони не сиділи   за інших Адвокат - це той, хто допомагає людям постояти
за себе, щоб вони не сиділи
за інших.

У 1984 році закінчив юридичний факультет Кемеровського держуніверситету. З того часу протягом 33-х років спеціалізувався в правозастосовчій діяльності в галузі кримінального права і процесу: за кордоном - у військовому трибуналі; районних прокуратурах - слідчим і заступником прокурора; в Кемеровській обласній прокуратурі, де здійснював нагляд за слідством і дізнанням в органах МВС, а потім - прокурорський нагляд за діяльністю ФСБ, зокрема, займався роботою по реабілітації жертв політичних репресій. З 1996 року працював адвокатом в Кемеровському філії Міжреспубліканської колегії адвокатів м Москва, а в 2013 році заснував свій Адвокатський кабінет.

Маю багаторічної і успішною практикою в наданні допомоги моїм клієнтам на всіх стадіях кримінального процесу: зі стадії дізнання і попереднього слідства до судових розглядів у всіх судових інстанціях. Протягом 3-х років постійно здійснював захист у судах присяжних по складних справах, підвищував професійну кваліфікацію на цю тему в столиці Росії. Здійснюю захист за різними категоріями кримінальних справ, в тому числі і за злочинами проти особистості, проти власності, громадської безпеки, у сфері незаконного обігу наркотиків, а також злочинів проти безпеки руху транспорту, проти державної влади і проти військової служби.

Мій принцип у роботі: Чесність.
вибір адвоката довірителем повинен супроводжуватися розумінням того, чим займається його адвокат. Адвокат повинен пояснювати переваги і недоліки реалізації того чи іншого ради (консультації), не ухвалювати рішення за клієнта заздалегідь. Адвокат повинен економити час і кошти довірителя, отримуючи для нього в ситуації, що склалася позитивний результат.

Пишаюся виправдувальними вироками щодо моїх підзахисних.

Пишаюся виправдувальними вироками щодо моїх підзахисних

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online