Адвокат для мігрантів - захист трудових прав, оскарження дій і рішень ФМС. Захист будівельних компаній від штрафів при перевірці ФМС

  1. Чим загрожує незаконне залучення іноземних громадян до праці
  2. Як виявляється факт незаконного залучення трудових мігрантів до робіт?
  3. Яку допомогу надасть адвокат для мігрантів?
  4. Додаткова інформація з питань перевірок ФМС:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У великих містах РФ, зокрема в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області, все частіше стали виникати звернення до адвокатів, які надають юридичну допомогу мігрантам, оскільки там зводяться нові будівлі, будуються цілі райони, а на роботу залучаються іноземні громадяни

У великих містах РФ, зокрема в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області, все частіше стали виникати звернення до адвокатів, які надають юридичну допомогу мігрантам, оскільки там зводяться нові будівлі, будуються цілі райони, а на роботу залучаються іноземні громадяни. Багато з приїжджих не хочуть або не вміють правильно оформляти документи, що дозволяють легально перебувати і працювати на території РФ або конкретного регіону, міста. Для цього, як правило, оформляються дозволи на роботу або патенти. Небажанню йти в ФМС є пояснення - незважаючи на те, що федеральна міграційна служба створила максимально доступну і прозору систему роботи, все ж багато моментів залишаються незрозумілими для іноземних громадян. До того ж трудові мігранти хочуть відразу по приїзду приступати до роботи і не бажають збирати документи, ходити по різних інстанціях. Тим більше що на прийняття рішення в ФМС буде потрібен якийсь час. Щоб уникнути неприємностей, краще звернутися до фахівців, які знають не з чуток, що таке юридична допомога трудовим мігрантам.

Адвокатське бюро «Честь і закон» працює з іноземними громадянами і будівельними організаціями не перший рік, тому наші досвідчені адвокати зможуть захистити їх права, забезпечать захист при перевірці ФМС, виступлять з оскарженням рішень ФМС в суді, а також нададуть правову допомогу іншого характеру.

Чим загрожує незаконне залучення іноземних громадян до праці

Чим загрожує незаконне залучення іноземних громадян до праці

Останнім часом законодавство РФ посилив вимоги і запобіжного заходу до правопорушень в сфері регулювання міграції. Так, до адміністративної відповідальності, а саме до сплати штрафу або призупинення діяльності, стали залучати юридичних осіб за правопорушення, пов'язані з незаконним притягненням до робіт іноземців. У всіх будівельних компаній та організацій актуальною стала проблема, пов'язана із захистом трудових прав мігрантів, а також інтересів компаній на стадії провадження у справах про адміністративні правопорушення в УФМС Санкт-Петербурга і Ленінградської області, а також в судах загальної юрисдикції.

У разі якщо після перевірки ФМС на будівництві були виявлені іноземці без відповідного дозволу на роботу, згідно з Кодексом про адміністративні правопорушення РФ, юридична особа понесе відповідальність за це незаконне притягнення до трудової діяльності. Компанії доведеться сплатити штраф або на деякий час призупинити свою діяльність. Розмір штрафу визначається індивідуально, але, як правило, становить від чотирьохсот тисяч до одного мільйона рублів. Термін призупинення робіт не перевищує дев'яносто діб. Для будь-якої будівельної організації такої штраф б'є по бюджету, а призупинення діяльності може стати причиною зриву термінів здачі об'єкта в експлуатацію, а також привести до штрафних санкцій.

Наші адвокати допоможуть в цьому питанні і доб'ються оскарження адміністративного протоколу ФМС.

Як виявляється факт незаконного залучення трудових мігрантів до робіт?

Як виявляється факт незаконного залучення трудових мігрантів до робіт

Час від часу інспектори УФМС спільно з представниками прокуратури проводять позапланові виїзні перевірки дозволів на роботу або патентів на будівельних об'єктах, в ході яких затримуються десятки іноземних громадян і осіб без громадянства, у яких документи, що дають право легально працювати, не відповідають вимогам, що пред'являються до оформлення , або відсутні зовсім, в зв'язку з чим відповідальність юридичних осіб зростає в кілька разів і часто досягає декількох мільйонів рублів. При позаплановій перевірці співробітники прокуратури приходять разом з працівниками ФМС на будівництво без попередження, а значить, приховати факт незаконного залучення трудових мігрантів до робіт швидко не вдасться.

Однак якщо дії співробітників, які перевіряють будівництво, здаються вам неправомірними, наприклад, ФМС забирає паспорта мігрантів незаконно, ви завжди можете звернутися в наше бюро, і адвокати АБ «Честь і Закон» проведуть оскарження дій ФМС.

Яку допомогу надасть адвокат для мігрантів?

Яку допомогу надасть адвокат для мігрантів

Адвокати АБ «Честь і Закон» мають великий теоретичний і практичний досвід представництва юридичних осіб в УФМС Санкт-Петербурга і Ленінградської області, а також в судах. За час роботи нами сформований алгоритм дій при проведенні позапланових перевірок органами, що здійснюють нагляд у сфері міграції, та подальшого адміністративного провадження в судах. Наш принцип роботи дозволяє захистити від штрафів будівельні компанії, а також попередити і запобігти інші покарання, і, як наслідок, заощадити значну частину коштів юридичних осіб.

Крім того, ми надамо допомогу при перевірці ФМС, розповімо алгоритм дій, з'ясуємо, чи правильно була проведена перевірка і чи варто подавати скаргу на дії ФМС. Наші адвокати вирішують і інші суперечки з ФМС.

Як би далеко не зайшло справа про незаконне притягнення трудових мігрантів на будівництві, не впадайте у відчай, телефонуйте нам - ми зробимо оскарження постанов ФМС, захистимо законні права та інтереси, дозволимо всі суперечки.



Додаткова інформація з питань перевірок ФМС:


Замовити послугу

Яку допомогу надасть адвокат для мігрантів?
Як виявляється факт незаконного залучення трудових мігрантів до робіт?
Яку допомогу надасть адвокат для мігрантів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online