НСК "Олімпійський" спростував заяву про сектор для темношкірих: "У нас - не вольєр" - Новини футболу - Виконавчий директор арени заявив, що його неправильно зрозуміли - він проти будь-яких обмежень

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

26 жовтня 2015 року, 13:01 Переглядів:

Фото ФК "Динамо".

Телевізійне інтерв'ю виконавчого директора НСК "Олімпійський" Володимира Спільніченко, присвячене інциденту на трибунах під час гри " Динамо "-" Челсі ", призвело до скандалу. На питання журналіста - мовляв, якщо побиття темношкірих було провокацією, то чи не варто створити для них окремий сектор на трибунах? - Спільніченко відповів:" Хороша ідея ". Після чого на адресу виконавчого директора НСК обрушилися звинувачення: "Так це ж справжній расизм".

Ми зв'язалися зі Спільніченко, щоб уточнити, чи дійсно він вважає, що для темношкірих на "Олімпійському" потрібно створювати окремий сектор. Як заявив нам виконавчий директор НСК, його неправильно зрозуміли.

"У мене з ранку серце болить - після того, як я побачив, що надрукували в ЗМІ і соцмережах, - каже Спільніченко. - Я один з небагатьох людей, які були категорично проти встановлення додаткових загороджень, сіток навіть після масового вибігання на поле уболівальників на фіналі Кубка України "Динамо" - "Шахтар". Тоді, якщо пам'ятаєте, лунали гучні заяви: мовляв, давайте якось відгороджувати ультрас, ще якісь сектора. Я завжди наполягав на тому, що НСК "Олімпійський" є багатофункціональною ареною. питання від журналіста по приводу створення окремого сектора викликав у мене скептичну посмішку. "Так, - кажу я, - ідея" хороша ". Але "хороша" - саме в лапках. З подібними ідеями вже виходили на стадіон. Я сказав: "Це - не вольєр, ніяких загороджень не буде". З моєї відповіді просто висмикнули перше речення. В даному питанні більше треба не загороджувати, а державі проводити роботу з молоддю, щоб негативних проявів на трибунах не було. Сьогодні одних загородили, завтра - інших, і стадіон перетвориться незрозуміло в що ... Таким чином, хотілося б ще раз підкреслити, що я категорично проти будь-якої сегментації і відгородження окремих груп людей на стадіоні ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "НСК" Олімпійський "спростував заяву про сектор для темношкірих:" У нас - не вольєр "". інші Новини футболу дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

люлька Олег

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

На питання журналіста - мовляв, якщо побиття темношкірих було провокацією, то чи не варто створити для них окремий сектор на трибунах?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online