МФЦ Ульяновської області

  1. Відкривати свою справу? Оформити потрібні ДОКУМЕНТИ!
  2. ПЛАНУЄТЕ ЗАСЛУЖЕНИЙ ВІДПОЧИНОК? ПОДБАЄМО Про ДОКУМЕНТАХ!
  3. Переїжджає? Оформити потрібні ДОКУМЕНТИ!
  4. Потрібен закордонний паспорт? Прийом документів і фотографій
  5. Поповнення в сімействі? Подбаймо про документах
  6. КВАРТИРНЕ ПИТАННЯ? РЕЄСТРАЦІЯ ПРАВ НА НЕРУХОМІСТЬ
  • Відкривати свою справу?
    Оформити потрібні ДОКУМЕНТИ!

    Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

    Оформимо статус індивідуального підприємця, проконсультуємо про податки і збори і багато іншого. Подробиці - в центрах і офісах "Мої Документи".

    Подробиці - в центрах і офісах Мої Документи

  • ПЛАНУЄТЕ ЗАСЛУЖЕНИЙ ВІДПОЧИНОК?
    ПОДБАЄМО Про ДОКУМЕНТАХ!

    У нас можна подати заяву про нарахування пенсії та отримати додаткову пенсійну підтримку. Подробиці - в центрах і офісах "Мої документи".

    Подробиці - в центрах і офісах Мої документи

  • Переїжджає?
    Оформити потрібні ДОКУМЕНТИ!

    У нас можна швидко оформити реєстрацію або постановку на облік за місцем проживання. Удачі на новому місці!

    Удачі на новому місці

  • Потрібен закордонний паспорт?
    Прийом документів і фотографій

    Паспорт громадянина Російської Федерації, що посвідчує особу громадянина Російської Федерації за межами Російської Федерації

    Паспорт громадянина Російської Федерації, що посвідчує особу громадянина Російської Федерації за межами Російської Федерації

  • Поповнення в сімействі?
    Подбаймо про документах

    Прийом документів, постановка на облік для зарахування дітей в освітні установи, що реалізують основну освітню програму дошкільної освіти (дитячі садки)

    Прийом документів, постановка на облік для зарахування дітей в освітні установи, що реалізують основну освітню програму дошкільної освіти (дитячі садки)

  • КВАРТИРНЕ ПИТАННЯ?
    РЕЄСТРАЦІЯ ПРАВ НА НЕРУХОМІСТЬ

    Оформимо земельну ділянку в Вашу власність, видамо дозвіл на будівництво, поставимо будинок на кадастровий облік і багато іншого.

    Оформимо земельну ділянку в Вашу власність, видамо дозвіл на будівництво, поставимо будинок на кадастровий облік і багато іншого



  • Що робити, якщо в ЕГРН містяться помилкові відомості Що робити, якщо в ЕГРН містяться помилкові відомості? Помилки в Єдиному державному реєстрі нерухомості діляться на два види - технічні і реєстрові.

    Про виїзному обслуговуванні населення фахівцями Федеральної кадастрової палати   З метою зручності отримання державних послуг Кадастрова палата по Ульяновської області приступила до надання послуг з виїзного обслуговування населення Про виїзному обслуговуванні населення фахівцями Федеральної кадастрової палати З метою зручності отримання державних послуг Кадастрова палата по Ульяновської області приступила до надання послуг з виїзного обслуговування населення.

    Ульяновська область отримала високу оцінку ефективності роботи центрів «Мої документи»   У відповідному рейтингу Міністерства економічного розвитку Росії за підсумками першого кварталу 2019 року регіон отримав 89,3% з 100% при середньому значенні по країні 85,16% Ульяновська область отримала високу оцінку ефективності роботи центрів «Мої документи» У відповідному рейтингу Міністерства економічного розвитку Росії за підсумками першого кварталу 2019 року регіон отримав 89,3% з 100% при середньому значенні по країні 85,16%.
    При складанні рейтингу враховувалася 12 результатів аналізу, серед яких частка громадян, які мають доступ до отримання послуг за принципом «одного вікна» за місцем проживання, рівень задоволеності громадян, надання послуг відповідно до вимоги законодавства.

    Підтвердити права на спадок стане простіше   5 липня 2019 року набрав чинності наказ Мінекономрозвитку, який спрощує порядок нотаріального ведення спадкових справ Підтвердити права на спадок стане простіше 5 липня 2019 року набрав чинності наказ Мінекономрозвитку, який спрощує порядок нотаріального ведення спадкових справ. Тепер нотаріуси отримують можливість безпосередньо запитувати відомості з ЕГРН про документах-підставах реєстрації речового права спадкодавця.

    За допомогою порталу держпослуг ульяновци зможуть вийти на пенсію достроково   З 2019 року найбільше категорій громадян отримали право на дострокову пенсію за віком За допомогою порталу держпослуг ульяновци зможуть вийти на пенсію достроково З 2019 року найбільше категорій громадян отримали право на дострокову пенсію за віком. У число пільговиків потрапили багатодітні мами з 3 і більше дітьми. Раніше у них була пільга тільки в разі народження п'яти і більше дітей.
    При народженні трьох дітей багатодітна мама має право на страхову пенсію по старості в 57 років, чотирьох дітей - в 56 років, п'яти і більше дітей - в 50 років.

    Убезпечити свою власність від шахраїв ульяновців допоможуть в центрах «Мої Документи»   Будь-власник може внести в ЕГРН запис про неможливість державної реєстрації права без особистої участі Убезпечити свою власність від шахраїв ульяновців допоможуть в центрах «Мої Документи» Будь-власник може внести в ЕГРН запис про неможливість державної реєстрації права без особистої участі.
    «Володар нерухомості або його законний представник може звернутися за послугою в будь-який МФЦ Ульяновської області з відповідною заявою. Після внесення в ЕГРН записи про неможливість держреєстрації Росреестр буде повертати без розгляду заяви та документи на власність, представлені іншою особою (не власником). Державне мито за послугу не стягується », - розповіла директор ОГКУ« Уряд для громадян »Світлана Опенишева.

    Ульяновська область стала одним з лідерів в рейтингу якості надання електронних послуг   Вона посіла друге місце по ПФО після Башкирії Ульяновська область стала одним з лідерів в рейтингу якості надання електронних послуг Вона посіла друге місце по ПФО після Башкирії. Підсумки щорічного моніторингу були озвучені 28 травня на засіданні Урядової комісії по цифровому розвитку міністром економічного розвитку РФ Максимом Орєшкін.
    Крім того, за результатами цього ж дослідження Ульяновська область посіла 21-е місце серед суб'єктів Росії.

    Подати документи на компенсацію за проїзд на садово-дачні масиви ульяновци можуть тепер в МФЦ і СНТ   З 3 червня 2019 року жителі регіону можуть здати документи одночасно з отриманням довідок про обробку дачних ділянок в своєму СНТ за наступними адресами: Подати документи на компенсацію за проїзд на садово-дачні масиви ульяновци можуть тепер в МФЦ і СНТ З 3 червня 2019 року жителі регіону можуть здати документи одночасно з отриманням довідок про обробку дачних ділянок в своєму СНТ за наступними адресами:

    Жителі Ульяновської області можуть оформити і сплатити посилку онлайн   Тепер це можна зробити в мобільному додатку «Пошти Росії» Жителі Ульяновської області можуть оформити і сплатити посилку онлайн Тепер це можна зробити в мобільному додатку «Пошти Росії». Раніше сервіс був доступний тільки на сайті pochta.ru.
    Посилки, які були оформлені і сплачені в електронному вигляді, будуть прийняті в відділенні пошти без черги. Для цього потрібно просто передати поштове відправлення оператору. Після цього воно автоматично з'явиться в списку відслідковуються, і користувач може стежити за процесом його доставки.

    Багатодітні сім'ї Ульяновської області можуть отримати ряд соціальних послуг онлайн   До переліку входить перевірка нарахованих балів і пенсійного стажу, достроковий вихід на пенсію, оформлення свідоцтва про народження дитини, реєстрація його за місцем проживання, реалізація сертифіката на маткапітал Багатодітні сім'ї Ульяновської області можуть отримати ряд соціальних послуг онлайн До переліку входить перевірка нарахованих балів і пенсійного стажу, достроковий вихід на пенсію, оформлення свідоцтва про народження дитини, реєстрація його за місцем проживання, реалізація сертифіката на маткапітал. Ці послуги можна отримати на порталі www.gosuslugi.ru/, використовуючи підтверджену обліковий запис.


    Новини 1 - 10 з 14
    початок | Перед. | 1 2 | Слід. | кінець

    - Реєстрація права на нерухоме майно та угод з ним.

    - Державний кадастровий облік нерухомого майна.

    - Видача та заміна паспорта громадянина Російської Федерації, що посвідчує особу громадянина Російської Федерації на території Російської Федерації.

    - Розгляд заяви про розпорядження коштами (частиною коштів) материнського (сімейного) капіталу.

    - Надання відомостей, внесених до державного кадастр нерухомості.

Відкривати свою справу?
ПЛАНУЄТЕ ЗАСЛУЖЕНИЙ ВІДПОЧИНОК?
Переїжджає?
Потрібен закордонний паспорт?
ПЛАНУЄТЕ ЗАСЛУЖЕНИЙ ВІДПОЧИНОК?
Переїжджає?
Потрібен закордонний паспорт?
Що робити, якщо в ЕГРН містяться помилкові відомості?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online