Ленінградська область. Ошукані співінвестори виходять на пікети

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відкритий лист від пайовиків ЖБК «Сузір'я» (СК «навис»)   Шановні представники засобів масової інформації Відкритий лист від пайовиків ЖБК «Сузір'я» (СК «навис»)

Шановні представники засобів масової інформації! Ми, обдурені пайовики, довгобуду «Сузір'я» (п. Муріно, Ленінградська область) від будівельної компанії Navis Development Group кличемо до вашої допомоги у висвітленні серії одиночних пікетів, які ми проведемо 8 і 9 червня з 14: 00-16: 00 біля офісу нашого забудовника за адресою Лермонтовський проспект, 35. Недобросовісний забудовник вже 2 роки не може здати 3 чергу нашого комплексу в експлуатацію . На даний момент, мирні поодинокі пікети - єдиний спосіб висловити наш протест.

Треба відзначити, що мешканці перших двох черг нашого ЖК з 2015 року не мають можливості зареєструватися в своїх квартирах, оскільки будівельна організація зробила ряд грубих помилок в документації. Звернення до Уряду Ленінградської області та інших інстанцій не привело ні до якого результату. У порушенні кримінальної справи за фактом шахрайства в особливо великих розмірах нам відмовляють. Ми вважаємо, що компанія «навис», ініціювавши в 2012 році зі свідомо грубими порушеннями законодавства, створення кооперативу «Сузір'я», навмисно вводила нас в оману, так як дозволу на будівництво у ЖБК «Сузір'я» не було, і виступати забудовником він не міг . Голова нашого ЖБК Володимир Львович і генеральний директор СК «навис» Олександр Львович - рідні брати, а, отже, афілійовані структури ЖБК не захищають інтереси простих пайовиків, а діють виключно на догоду недобросовісному забудовнику. Жодного фінансового звітного документа нам за 5 років існування кооперативу, не було пред'явлено. Треба відзначити, що мешканці перших двох черг нашого ЖК з 2015 року не мають можливості зареєструватися в своїх квартирах, оскільки будівельна організація зробила ряд грубих помилок в документації

Ми не отримуємо також ніякого сприяння від уряду Ленінградської області, зокрема від віце-губернатора з будівництва М. І. Москвіна. На особистих прийомах пан Москвін говорить лише тільки, що не має ніяких важелів впливу в рамках ЖБК і «не треба було купувати квартири за подібним договором». Тим часом, будівельна компанія «навис» отримує і намагається реалізовувати нові землі, маючи в своєму «реноме» вже 2 проблемних довгобуду - «Щегловська Садибу» і «Сузір'я». А на підході ще два «Італійський квартал» і «Шотландія», де незважаючи на договори пайової участі вже існують проблеми з переносами термінів введення в експлуатацію і інженерними комунікаціями. Ми не отримуємо також ніякого сприяння від уряду Ленінградської області, зокрема від віце-губернатора з будівництва М

Ось уже 2 роки забудовник «водить нас за ніс», обіцяючи швидку держриймання будинку. За фактом все виявляється неправдою зі спробами приховати реальну ситуацію на будівельному майданчику. Останній виклик ГАСН, який забудовник представляв, як вже третю за рахунком «підсумкову комісію», відбувся в кінці травня цього року, після чого Архітектурний комітет запросив пайовиків і пайовиків всіх проблемних об'єктів на консультацію і пояснив, що в даному стані будинки прийняті бути не можуть - відсутні
підключення комунікацій за тимчасовою схемою, а у будівельній компанії «навис» мільйонні борги перед постачальниками послуг, в тому числі Лененерго. Ми, пайовики, втомилися від брехні і бездіяльності і не бачимо іншого вибору, як почати мирно протестувати. При відсутності у будівельній компанії і уряду Ленінградської області конструктивної реакції на наші дії, готові оголосити безстрокове голодування.

Довідка про порушення ЖБК «Сузір'я»:
1. Земельна ділянка кадастровий номер 47: 07: 0722001: 563, на якому ведеться будівництво житлових будинків, не належить ЖБК «Сузір'я». Як випливає з виписки ЕГРП, виданої УФСГРКіК по ЛО від 07.10.2016 р дану земельну ділянку, площею 30 235 кв. м., належить ТОВ СК «навис», свідоцтво про державну реєстрацію права на бланку 47 АБ 643028, рег. Запис 47-47 / 012-47 / 013/015 / 2016-7743 / 4 від 07.10.2016
2. Дозвіл на будівництво ЖБК «Сузір'я» отримано не на ЖБК «Сузір'я», а на ТОВ СК «навис», Генеральним директором якої є пан Львович А. В. - рідний брат Голови ЖБК пана Львовича В. В.

НАШІ ВИМОГИ

1. До Керівництву Ленобласті - призупинити дозволу на будівництво нових об'єктів навис до завершення будівництва «Сузір'я» та «Щегловська Садиби», з метою припинення організації «піраміди» і поповнення рядів ошуканих пайовиків.

2. Поновлення в повній мірі будівництва 3 черги ЖБК «Сузір'я» в тому числі вбудованого саду і паркінгу. Вихід на об'єкт не менше 30 будівельників в день. Щоденна звітність по будівництву через куратора.

3. Передача землі від СК «навис» до ЖБК «Сузір'я», як це і повинно бути в рамках закону.

4. Особистий контроль будівництва віце-губернатором М. І. Москвіним, в тому числі з інспекцією будівництва.

5. Надання правлінням кооперативу «Сузір'я» повного пакету фінансової звітності, починаючи з 2012 року.

Представник ініціативної групи пайовиків ЖБК «Сузір'я», Суворова Наталія

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online