Генеральна Довіренність

  1. Генеральна довіреність - Україна
  2. Дія генеральної довіреності
  3. Що б оформити генеральну довіреність необхідно надати:
  4. Вартість нотаріального оформлення генеральної довіреності - від 300 грн.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поняття, термін дії, необхідні документи:

Іноді в нашому житті виникає ситуація, коли необхідно доручити певній людині (якому ми довіряємо) надходити або діяти від нашого особи або ж представляти наші інтереси перед іншими людьми. В такому випадку на допомогу приходить генеральна довіреність, оформлена в письмовій формі відповідно до встановлених норм закону.

Генеральна довіреність - Україна

Генеральна довіреність являє собою важливий документ, який включає максимально можливий перелік повноважень, що стосуються всього майна юридичної, фізичної особи або всіх областей діяльності організації, фірми і підприємства. Саме поняття в законодавчій базі відсутній. Але дане свідоцтво займає одне з перших місць серед інших варіантів довіреностей, які вимагають посвідчення у кваліфікованого нотаріуса.

Після його правильного оформлення представник може вчиняти будь-які дії, які передбачені в довіреності:

  • Здійснювати різні юридичні дії безпосередньо від імені довірителя.
  • Розпоряджатися і управляти майном довірителя (включаючи нерухоме та рухоме).

Дія генеральної довіреності

Термін генеральної довіреності встановлюється безпосередньо в самому документі. Якщо термін не позначений, він зберігає законну силу до припинення дії довіреності.

Також документ втрачає свою юридичну силу, якщо:

  • Закінчився період його дії.
  • Було скасовано довірителем.
  • У випадках смерті особи, яка видала документ або ж кому була видана довіреність, визнання його безвісно відсутнім або недієздатним, оголошення померлим, обмеження його дієздатності.
  • Реорганізації, ліквідації юридичної особи.

Що б оформити генеральну довіреність необхідно надати:

Оформити генеральне доручення для фізичних осіб:

  • Ідентифікаційний номер, паспорт.
  • Якщо особа значиться неповнолітнім - свідоцтво про народження (у випадках, якщо документ видається щодо нерухомого майна або транспортних засобів - дозвіл органу опіки та піклування).

Оформити генеральне доручення для юридичних осіб:

  • Установча документація юридичної особи (сюди відносять виписку з Єдиного державного реєстру фізичних осіб і юридичних осіб - підприємців, статут або засновницький договір).
  • Паспорт представника цієї юридичної особи (в разі, якщо від імені юридичної особи діє службова особа - документ, який передбачає його повноваження, а якщо представник за довіреністю - саму довіреність).

Для оформлення довіреності на авто необхідно надати свідоцтво про реєстрацію ТЗ (технічний паспорт на ТЗ, інші механізми та самохідні машини), а на нерухомість - документи, що підтверджують право власності).

Якщо вам потрібно оформити генеральну довіреність в Україні - звертайтеся до приватного нотаріуса Ручці Івану Миколайовичу. Його офіс розташований в зручному місці, і він завжди буде радий вам допомогти. Завдяки великому досвіду роботи і практиці, фахівець виконає послугу відповідно до закону і за мінімальні терміни.

Співпраця з ним - це гарантія законності, чесності та надійності.

Вартість нотаріального оформлення генеральної довіреності - від 300 грн.

comments powered by HyperComments

Генеральна довіреність 4.10 / 5 (Голосів: 10)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online