Як правильно заповнити квитанцію для виписки з ЕГРЮЛ

  1. Платіжне доручення на виписку з ЕГРЮЛ в 2018
  2. Як оплатити виписку з ЕГРЮЛ
  3. Заява на отримання виписки з ЕГРЮЛ
  4. Як правильно заповнити квитанцію для виписки з ЕГРЮЛ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

АТ на останній день звітного періоду якщо мова йде про акціонерне товариство про зменшення статутного капіталу АТ про те, чи не почався чи процес ліквідації або реорганізації юрособи якщо надійшла заява про те, що юридична особа збирається здійснювати дані дії щодо припинення юрособи внаслідок ліквідації, вибуття з ЕГРЮЛ або реорганізації про ІПН компанії і часу постановки на облік в ФНС дата подання заяви про взяття на облік про контактні дані юрособи, якщо вони були з'ясовані при реєстрації Фізособи не можуть отримати інфо рмацію про банківські рахунки і паспортних даних керівника про час внесення змін до ЕГРЮЛ якщо вони мали місце Навіщо потрібна виписка з ЕГРЮЛ Ситуація перша: виписка з ЕГРЮЛ запитується в обов'язковому порядку і повинна бути «свіжою», оформленої, наприклад, за десять днів до пред'явлення за місцем вимоги.

Платіжне доручення на виписку з ЕГРЮЛ в 2018

Держмито за виписку з ЕГРЮЛ: скільки і як платити Сума державного мита, яку доведеться сплатити до бюджету за надання виписки з реєстру, залежить від того, поспішає особа її отримати чи ні (суми вказані за один екземпляр):

  • За оформлення документа протягом п'яти трудових днів розмір мита складе 200 рублів;
  • За послугу за строковим оформлення виписки (один робочий день) доведеться заплатити вдвічі більше - 400 рублів.

Обов'язкові до вказівкою в заяві на видачу документа відомості:

  • найменування фірми;
  • місце розташування;
  • число необхідних примірників.

Оплата держмита за відомості про фірми, які пройшли реєстрацію в місті Москві:

  • У платіжному дорученні повинні бути вказані реквізити МИФНС No 46 м Москви.

Питання №2: Як скоро можна отримати виписку з ЕГРЮЛ через електронний сервіс ФНС, і скільки це буде коштувати? Відповідь: Якщо вам досить буде отримати виписку з ЕГРЮЛ в електронній (не паперові) формі, інтернет-сервіс дозволить отримати її вже на наступний день після відправлення запиту. Держмито за електронну послугу не стягується. Питання №3: Мені потрібно довести, що я не є індивідуальним підприємцем, який документ пред'явити за місцем вимоги, адже ЕГРЮЛ містить тільки записи про зареєстровані підприємців? Відповідь: Ви можете заповнити заяву в найближчому відділенні ФНС на отримання відомостей з ЕГРЮЛ / ЕГРІП, вказавши додатково, що вам потрібна довідка про те, що ви не числитеся в списку ВП. Оцініть якість статті.

Як оплатити виписку з ЕГРЮЛ

По кожній з них ведеться свого роду відомість, яка містить інформацію про:

  • датою створення фірми,
  • організаційно-правовий статус,
  • найменуванні,
  • її засновників (за винятком їх паспортних даних),
  • установчих документах,
  • напрямках роботи,
  • всі зміни, що відбуваються з юридичною особою протягом його існування.

Для чого зазвичай потрібно виписка з ЕГРЮЛ Список всіляких причин, за якими може знадобитися виписка з ЕГРЮЛ, великий і практично нічим не обмежений. Найчастіше це ліквідація підприємства, здійснення процедури банкрутства, або, навпаки, відновлення діяльності фірми, купівля-продаж частки ТОВ, відкриття розрахункового рахунку або отримання в банках позик і кредитів, отримання кодів статистики, звернення в судову інстанцію і т.д.
Єдиний державний реєстр юридичних осіб (ЕГРЮЛ) і Єдиний державний реєстр індивідуальних підприємців (ЕГРІП) - це федеральні інформаційні ресурси, що містять загальні систематизовані відомості про юридичних осіб та індивідуальних підприємців, зареєстрованих на території РФ, а також дані про їх зміни та ліквідації. Перелік відомостей, що містяться в ЕГРЮЛ і ЕГРІП, встановлений в ст. 5 129-ФЗ «Про державну реєстрацію юридичних осіб та індивідуальних підприємців». Видача виписок з ЕГРЮЛ / ЕГРІП здійснюється будь-яким податковим органом, уповноваженим на надання зазначених відомостей, в тому числі податковим органом за місцем проживання ІП або місцем знаходження юридичної особи.

Заява на отримання виписки з ЕГРЮЛ

Вся інформація знаходиться у відкритому доступі на порталі податкової служби, відсортована по суб'єктам Россіі.Проізвесті оплату мита можна декількома способами:

  • готівковим розрахунком по квитанції (форма No ПД), її можна попросити в Ощадбанку, багатофункціональному центрі або скласти на порталі податкової служби;
  • за платіжним дорученням звичайним способом або більш простим шляхом через сервіс податкової. Є можливість внести плату в режимі on-line, при цьому реквізити у квитанції або платіжному дорученні з'являться автоматично, а платіж зараховується набагато швидше, ніж при звичайній оплаті. Грошовий переказ здійснюється через банки, обраними ФНС для проведення платежів і не стягує комісію за послуги.

Хто може запросити виписку Отримати виписку про підприємство може хто завгодно. Дана інформація міститься у відкритому доступі, тому запросити її має право як будь-яка фізична особа, так і засновник тієї чи іншої фірми або його законний представник. Для отримання виписки з ЮГРЮЛ досить лише написати відповідну заяву і віднести його в ИФНС.

Куди йти із заявою За випискою звертатися слід в будь-який місцеве відділення Федеральної податкової служби. Слід зазначити, що людина, запитувач виписку, може перебувати в регіоні, який не є місцем реєстрації того чи іншого юридичної особи. Територіальна приналежність запитувача виписку ролі не грає.


Це означає, що, припустимо, житель Єкатеринбурга з легкістю може отримати інформацію про організацію, зареєстрованою, наприклад, в Ставропольському краї або Москві.

Як правильно заповнити квитанцію для виписки з ЕГРЮЛ

Якщо особа, яка подала запит, може почекати 5 робочих днів або готовий отримати виписку тільки в електронній формі, воно сплачує 200 рублів або нічого не платить відповідно. Помилка №3: ​​Відомості про компанії та виписки з ЕГРЮЛ / ЕГРІП можуть запитувати тільки юридичні особи та індивідуальні підприємці. Коментар: Це неправда, інформація з реєстру є загальнодоступною і може бути отримана також і фізичною особою.


Єдине, фізособа не може дізнатися паспортні дані керівників компаній і їх контактні дані. Відповіді на поширені питання Питання №1: Чи може фіз. особа запросити виписку з реєстру юридичних осіб? Або відомості про підприємства доступні тільки для ІП і ТОВ? Відповідь: Відомості з реєстру знаходяться у відкритому доступі, за отриманням інформації можуть звертатися всі громадяни: приватні особи, підприємці, засновники компаній.
ИФНС-одержувача грошей, [14] - БИК, [15] - рахунок. [16] - назва ИФНС, [17] - No її рахунку, [61] - ІПН, [103] - КПП. [19], [20], [23] залишаються незаповненими.
  • У частині [18] <Вид ставимо <01 (тобто позначаємо, що це платіжний документ);
  • В [21] - <Черговість - ставимо <5;
  • <Код [22] у нас <0.

[104] - КБК, [105] - ОКТМО, [106] - Підстава платежу: ТП (поточний платіж). [107] - нульове значення. [108] - № документа -. [109] - Дата оформлення платіжки. Поле [24] - <Призначення. Рядок повинен містити дані про те, що ви запитуєте виписку з ЕГРЮЛ або конкретні дані про компанію. Крім того, ви побачите внизу документа [43] «М.П.» (місце печатки).


Вона потрібна, якщо платіжне доручення подається в паперовому вигляді, проте ТОВ та ВП має право і тоді відмовитися її ставити.

На сторінці необхідно заповнити поля, набравши текст вручну, або скопіювавши і вставивши відповідні дані в потрібні графи. Перевірте правильність зазначеної інформації і відправте документ на друк. 4 Заповнену квитанцію пред'явіть в касу Ощадбанку, отримаєте свою частину квитанції з інформаційної відміткою банку про те, коли був зроблений платіж. При сплаті державного мита Сбербанк комісію не стягує.

5 Прикладіть квитанцію про оплату державного мита до свого письмового запиту на надання даних з Єдиного державного реєстру юридичних осіб. Запит на виписку з ЕГРЮЛ можна уявити в податковій орган особисто або відправити поштою.

До роздрукованим чеками бажано зробити копії, які потрібно залишити у себе на той випадок, якщо заяву на виписку з ЕГРЮЛ загубиться в податковій інспекції і заявник не отримає під час запитувану інформацію. Термін, в який виписка з ЕГРЮЛ повинна бути надана Згідно із законом термін видачі запитуваної інформації, за умови, що заява написана без помилок і подано за всіма правилами, не повинен перевищувати п'яти днів з моменту його отримання податковим інспектором. Однак, якщо потрібна термінова виписка, отримати її можна вже на наступний день після подачі заяви, але за окрему плату.


Зразок заяви на отримання виписки з ЕГРЮЛ На сьогоднішній день немає стандартної уніфікованої форми заяви, так що писати його можна в довільному вигляді. Однак деякі відомості в документі вказувати все ж необхідно.
До таких випадків відносяться:
  • відкриття банківського рахунку (тоді виписка потрібно, щоб довести право керівника компанії і правдивості даних про підприємство);
  • нотаріальне завірення паперів, що мають відношення до роботи фірми (знову ж таки, для доказу наявності прав у керівника, який виступить заявником в держ. органах);
  • оформлення договорів по операціях з нерухомим майном;
  • участь в торгах, аукціонах, тендерах, укладання договорів на надання товарів / робіт / послуг для держ. потреб (для пред'явлення доказів правдивості наданої інформації про компанії).

Ситуація друга: виписка з реєстру необхідна для вивчення позицій контрагента, для того, щоб упевнитися в достовірності наданих про нього даних.

Питання №2: Як скоро можна отримати виписку з ЕГРЮЛ через електронний сервіс ФНС, і скільки це буде коштувати?
Питання №3: Мені потрібно довести, що я не є індивідуальним підприємцем, який документ пред'явити за місцем вимоги, адже ЕГРЮЛ містить тільки записи про зареєстровані підприємців?
Особа запросити виписку з реєстру юридичних осіб?
Або відомості про підприємства доступні тільки для ІП і ТОВ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online