В Одесі генконсульство Росії, де сьогодні проходять президентські вибори, заблоковано

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Одесі сьогодні вранці в поліцію надійшло анонімне повідомлення про замінування вулиці Гагарінське плато, де розташоване Генеральне консульство Росії. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі Одеської області.

Для перевірки даного факту на місце прибули наряди поліції, фахівці вибухотехнічного управління і кінологи.

Пізніше в поліції повідомили, що в ході обстеження території вибухонебезпечних предметів не виявлено.

«Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо встановлення особи правопорушника і притягнення його до відповідальності », - повідомили в поліції.

У той же час, як повідомляють ЗМІ, біля генконсульства присутні близько 30 членів організацій ВО Свобода, Правий сектор і Нацкорпус, які співають антипутінські пісні і гасла.

Нагадаємо, сьогодні 18 березня в Росії проходять вибори президента.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що 18 березня російських виборів в Україні не буде. У дипустанови Росії в Києві, Харкові, Одесі та Львові будуть допускатися виключно особи з дипломатичним статусом.

Таке рішення було прийнято в зв'язку з тим, що РФ не дивлячись на ноту протесту Україні не відмовилася від своїх протиправних намірів проводити вибори в окупованій Автономній Республіці Крим та місті Севастополь.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram і будьте завжди в курсі останніх новин. клац і н клуні прилітають прямо до Вас в кишеню!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online