КС дозволив Кабміну обрізати пільги дітям війни та чорнобильцям

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 грудня 2011, 15:12 Переглядів: 27 грудня 2011, 15:12 Переглядів:   Кабмін зможе скорочувати пільги

Кабмін зможе скорочувати пільги. Фото А.Іскріцкая / Сегодня.

Конституційний Суд визнав відповідними Конституції положення закону "Про державний бюджет на 2011 рік", згідно з яким Кабінету Міністрів надано право визначати порядок і розміри соціальних виплат особам, які постраждали в результаті аварії на ЧАЕС, дітям війни і звільнених з військової служби, виходячи з існуючого фінансового ресурсу Пенсійного фонду в 2011 році.

Про це йдеться в оприлюдненому рішенні КС.

Таким чином, КС не задовольнив вимоги, зазначені в поданнях 49, 53 і 56 депутатів Верховної Ради, в яких вони просили визнати неконституційними положення пункту 4 розділу 7 прикінцевих положень закону про державний бюджет на 2011 рік.

Суд прийшов до висновку, що передбачені законом соціально-економічні права не є абсолютними і механізм реалізації цих прав може бути змінений державою, зокрема через неможливість їх фінансового забезпечення шляхом пропорційного перерозподілу коштів з метою збереження балансу в інтересах всього суспільства.

Нагадаємо, на початку листопада, а також до цього в Києві проходили масові акції протесту чорнобильців з вимогами не скорочувати їх пільги .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "КС дозволив Кабміну обрізати пільги дітям війни та чорнобильцям". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online