Скільки води потрібно пити, щоб схуднути, коли її пити?

  1. Чому корисна вода?
  2. Який і скільки потрібно пити води, щоб схуднути?
  3. Скільки склянок води потрібно пити для схуднення?
  4. Коли потрібно пити воду, щоб схуднути?
  5. Зневоднюючі продукти
  6. Звідки ще в організм надходить вода?
  7. Про небезпеку голодування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні на сайті Штучка.ру мова піде про користь вживання води для схуднення. Скільки всього було випробувано в боротьбі із зайвими кілограмами, але, виявляється, і проста вода теж відмінно допомагає в цьому питанні. Скільки потрібно пити води, щоб схуднути? Все залежить від твоїх фізичних особливостей, і про це ми поговоримо в нашій статті.

Чому корисна вода?

Ми на дві третини складаємося з води, отже, вода - це життєво необхідний нам елемент. Вона не тільки забезпечує нас всім, чим потрібно, але і виводить з організму шкідливі речовини. Якщо вживати недостатня кількість води, то погіршиться загальний стан організму, а так само зовнішній вигляд: постаріє і висохне шкіра, а волосся стане тьмяним і ламким. Це відбувається тому, що без води, наші клітини не можуть виконувати свої функції в повному масштабі. Так що, для сяючою молодістю і здоров'ям шкіри, одних кремів недостаточнo; необхідна турбота зсередини. До того ж без води, твій організм не зможе переробити жири, отже, і схуднути не вийде.

Який і скільки потрібно пити води, щоб схуднути?

Важливо пам'ятати, що вода - це просто вода, а не соки в пакетах, не солодкі напої, і не газованої води, - в них шкідливих речовин більше ніж корисних, плюс, вони дуже сильно сушать, і викликають почуття голоду. Так що якщо ти хочеш виглядати надзвичайно і підтягнуто - про них краще забути.

Краща вода для схуднення - це мінеральна, або не структурована (тала), або просто очищена, але не кип'ячена.

Сьогодні на сайті Штучка

Щоб схуднути, пий просту чисту воду, а не газовану воду або солодкі напої

Скільки склянок води потрібно пити для схуднення?

Думка про те, що все на світі треба пити 8 склянок води протягом дня, є в корені неправильним. Тут, як і всюди, все є індивідуальним. І як би дивно це не звучало, але повним людям потрібно випивати більше води, ніж худим, а надмірне споживання рідини, в тому числі і на ніч, призводить до набряклості, і радше шкодить, ніж приносить користь.

В середньому формула така: 40 мл води на 1 кг. Виходить, при вазі 60 кг твоя норма близько двох літрів в день. Це кількість рекомендується розбити на рівні частини, і потихеньку пити. Краще носити з собою пластикову пляшку, а на роботі чи вдома завжди мати поруч графин з водою. Відразу багато пити не варто, щоб не навантажувати нирки.

Коли потрібно пити воду, щоб схуднути?

Заборонено пити під час їжі - це призводить до відкладення зайвої ваги. Краще випити склянку води за годину до, або через годину після трапези.

Спортсменам і людям, що займаються фізичними навантаженнями, потрібно більше води, ніж, наприклад офісним працівникам, які ведуть сидячий спосіб життя. Тут все просто - більше п'є той, хто більше води втрачає.

Зневоднюючі продукти

Кава - якщо ти любиш пити каву вранці, то заведи собі звичку після цього випивати склянку води, що б допомогти організму розчинити кофеїн.

Алкоголь - ти, напевно, і сама помічала, що після спиртного збільшується спрага.

Смажене, солоне, жирне, сир - пам'ятай, що запивати водою їжу не можна, тому краще знизити кількість таких продуктів.

Звідки ще в організм надходить вода?

Вода міститься в багатьох продуктах, навіть у варених макаронах до 77% рідини. Куряча грудка на пару, запечена лосось, помідори, огірки, кавун, зелень сир чеддер, цільнозерновий хліб - ці та інші продукти у своєму розпорядженні великою кількістю корисної вологи.

Що робити при отруєнні кавуном >>

Про небезпеку голодування

М'язи містять більше води, ніж жир, тому при голодуванні, йдуть саме вони, а не шкідливі відкладення. Подібні крайні заходи абсолютно протипоказані ще й тому, що при втраті ваги шкіра втрачає пружність, і можуть виникнути головні болі. Останнє відбувається через втрату важливих для організму мінералів, їх можна заповнити за допомогою мінеральної води, яка рекомендована при дієтах. Ну а скільки потрібно пити води для схуднення, ми розповіли вище.

Якщо навчитися правильно чути і розуміти свій організм, то нагородою тобі буде струнке, і здорове тіло. Ми дуже часто плутаємо сигнал про те, що організму потрібна вода, з потребою в їжі, і, з'ївши який-небудь шкідливий продукт, замість того, щоб дати рідини - зневоднює його. А потім знову задаємося питанням - чи п'ю я стільки води, щоб схуднути? Щоб уникнути таких ситуацій твій раціон повинен бути збалансований і впорядкований. Вранці натщесерце випивайте склянку води, і протягом дня прислухайся уважніше до свого найголовнішого союзника - організму.

Гусєва Поліна - спеціально для сайту Штучка.ру

Чому корисна вода?
Який і скільки потрібно пити води, щоб схуднути?
Скільки склянок води потрібно пити для схуднення?
Коли потрібно пити воду, щоб схуднути?
Скільки потрібно пити води, щоб схуднути?
Чому корисна вода?
Який і скільки потрібно пити води, щоб схуднути?
Коли потрібно пити воду, щоб схуднути?
Звідки ще в організм надходить вода?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online