Курс семінарів у Владивостоці: дед-лайн до 22 квітня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Московська Гельсінкська Група і Міжнародний Молодіжний Правозахисний Рух (МПР) запрошують початківців правозахисників, громадських активістів, лідерів громадянського суспільства, адвокатів, студентів і викладачів вищих навчальних закладів, членів Громадських спостережних комісій та громадських рад при ГУВС і ФСВП до участі в спеціальному циклі семінарів з прав людини і дій на захист суспільних інтересів в рамках програми «Права людини в дії".

На початку травня у Владивостоці пройде ціла серія заходів з навчання активістів прав людини та громадянських дій як майданчиків для знайомства, обміну досвідом та подальшої співпраці. Будемо раді бачити в числі учасників семінару жителів різних регіонів Далекого Сходу. Витрати з оплати проїзду, проживання та харчування беруть на себе організатори.

5-6 травня - Базовий курс з прав людини і дій на захист суспільних інтересів - призначений для молодих громадських активістів, які починають правозахисників, співробітників і волонтерів правозахисних та громадських організацій, вчителів та викладачів, журналістів, співробітників державних органів, членів Громадських спостережних комісій та громадських рад при ГУВС і ФСВП, а також для всіх тих, кому цікаво докладніше дізнатися про те, що таке права людини і дії на захист суспільних інтересів.
Анкета для участі https://inthrschool.org/application/universalnaya-anketa

Для учасників Базового курсу 5-6 травня, а також інших програм Міжнародної Школи прав людини і громадянських дій доступні додаткові програми:
7 травня - очна сесія (семінар) Міжнародній студентській школи прав людини / прав студентів про ведення громадських кампаній і акцій солідарності, організацію ефективної громадської діяльності, захист прав студентів, створення та розвиток студентських ініціатив, нові тактики захисту прав студентів і молоді в цілому.
Анкета для участі https://inthrschool.org/application/stud-school

7-9 травня - «Високий рівень семінар» за національними і міжнародних механізмів захисту з основ взаємодії з міжнародними організаціями, тактик і стратегій захисту правозахисників.
Анкета для участі: http://bit.ly/HcQTnx

Ведучі:
- Андрій Юров, директор зі стратегічного розвитку Московської Гельсінкської Групи почесний президент міжнародного Молодіжного Правозахисного Руху, тренер Ради Європи;
- Ніна Таганкіна, виконавчий директор Московської Гельсінкської групи;
- Дмитро Макаров, член Координаційної ради Молодіжного Правозахисного Руху (МПД).

Ті, хто стане Випускником Базового Курсу по ПЧ отримають можливість взяти участь в Універсальному курсі з прав людини (Літня школа Прав Людини в липні 2012 року в Москві). Для них також відкриваються можливості для участі і в інших освітніх програм, що проводяться під егідою проекту «Права людини в дії», а також у семінарах Міжнародної Школи прав людини і громадянських дій.

Для участі в Базовому семінарі (5-6 травня) треба заповнити універсальну анкету (попередньо зареєструвавшись) на сайті https://inthrschool.org/application/universalnaya-anketa
Для участі в Міжнародній Студентській школі (7 травня) необхідно заповнити анкет https://inthrschool.org/application/stud-school
Для бажаючих взяти участь у просунутих семінарі (7-9 травня) потрібно відповісти на деякі додаткові питання за адресою: http://bit.ly/HcQTnx

Останній термін подачі заявок 20 квітня.

Адреса для запитань і уточнень [email protected]
Телефон +7 495 607-60-69, +7 915 547 65 87 (Ірина Горшкова, регіональний координатор МГГ; Марія Гордєєва).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online