Чому не відтворюється відео вконтакте?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато хто любить проводити багато часу «ВКонтакте», слухаючи музику, листуючись та дивлячись ролики. На жаль, часто настрій затьмарюється різними проблемами, в рішення яких допомагає «Техпідтримка». Вона відповідає на багато технічних питань. Одним з таких питань є - чому не завантажується відеоролик? Нерідко замість завантаження екран залишається чорним, або демонструється тільки перший кадр, а звук не відтворюється. «ВКонтакте». Це може бути пов'язано з багатьма проблемами. Слід розглянути, більш часто зустрічаються і як їх усувати.

Слід розглянути, більш часто зустрічаються і як їх усувати

  • В першу чергу, потрібно зайти на ту ж сторінку, використовуючи інший браузер, так як може бути, що використовується браузер не був оновлений і виникли проблеми з плагінами.
  • Далі проблема може бути пов'язана з необхідністю оновлення флеш-плеєра. Для перевірки цього слід мишею правою кнопкою вибрати на ролику інформацію про програму плеєра, і буде показана таблиця, яка дає інформацію про сумісність версій встановлених на комп'ютері флеш-плеєра і браузера. Можливий і варіант, що некоректно пройшла установка плеєра або він пошкоджений. У даній ситуації, закривши всі програми і вікна браузера, необхідно переустановити флеш-плеєр.

Причиною проблеми може виявитися переповнення пам'яті кешу, і, про всяк випадок, слід його відчистити. Для браузера Opera треба відкрити «Інструменти», потім «Видалення особистих даних» і відзначити «Видалити вміст кеша», і натиснути «Видалити». В Internet Explorer, в меню потрібно відкрити «Сервіс» після «Властивості оглядача», потім «Видалити файли» відзначити «Видалити вміст» і натиснути «ОК». У браузері Firefox необхідно відкрити «Інструменти», потім «Видалити дані», потім «Кеш» і «Видалити».

Часто «ВКонтакте» не чути відео через зараження комп'ютера. Тому бажано просканувати комп'ютер з метою виявлення шкідливих програм.

Тому бажано просканувати комп'ютер з метою виявлення шкідливих програм

«ВКонтакте» відео може не відтворюватися, якщо файл записаний в не припустимо форматі. Є можливість перегляду в форматах avi, mp4, flv.

У відео можуть бути спеціальні налаштування приватності. Тоді при спробі відтворення на екрані з'явиться «Помилка доступу». Це означає, що власник відео обмежив доступ до ролика для якихось користувачів.

Тут перераховано лише ряд причин, але це може допомогти впорається з проблемою.

Повернутися на головну. Повернутися в розділ статті від інформаційних технологіях .

Можливо вам буде цікаво:

Одним з таких питань є - чому не завантажується відеоролик?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online