Як повернути дівчину Рибу після розставання?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дівчина Риба шалено зручна для спільних відносин. Вона буває просто непомітна поруч. І робить вона це навмисно. Дівчина Риба не хоче докучати улюбленому, не хоче його контролювати, напружувати. Навпаки, вона хоче дати йому свободу, легкість, щоб її хлопцю було добре.

Дівчина Риба дуже жіночна , Мовчазна. Вона не влаштовує скандали, не тисне на мізки. При цьому вона ще відмінна господиня. І якщо ви вже жили разом, ти не міг це не помітити. У неї завжди прибрано, випрати і приготовлено. Їй не треба нагадувати, якими є жіночі обов'язки. Вона всією душею прагне зробити комфортним життя свого партнера.

Однак при всьому достатку позитивних якостей дівчини Риби не можна сподіватися на те, що вона ніколи не піде від тебе. І дівчина Риба йде з відносин, якщо вони її не влаштовують, якщо вона в них нещасна. Постійні образи, зради доведуть будь-яку, в тому числі і Рибу. Вона зробить все можливе для відносин, але вичерпавши свій ресурс, кине тебе.

Швидше за все, нічого не вимовляючи, вона пробачить тобі не одну зраду, не одну образу. І це її велика помилка. Тому що, коли б ви проговорювали всі, що її не влаштовує в стосунках, ти був би попереджений і спробував би змінитися, а так ти розслабляєшся, думаючи, що вона нічого не помічає, що її все влаштовує. Насправді ж вона просто придивляється, все обмірковує і чекає, а коли все розгледіла, продумала і не дочекалася кращих змін, просто йде.

Перед тим як читати далі, подивіться це відео:

Чи можна повернути дівчину Рибу? Так, але це буде не просто. І твоя ситуація ускладнюється тим, що вона не буде як на духу все тобі говорити, що думає і відчуває, а ти навряд чи зможеш пробратися в її голову і все зрозуміти, передбачити.

Будь щирим, говорячи з нею, намагаючись її повернути, постарайся поставити себе на її місце і діяти, відштовхуючись від цього. Тільки твоє щире каяття та твої щирі спроби виправити ситуацію можуть вплинути на думку дівчини Риби. Якщо вона тебе дійсно любила, бачачи твоє бажання все повернути, вона дасть шанс вашим відносинам.

Дівчина Риба з тієї категорії дівчат, які можуть неодноразово пробачити, не один раз дати шанс відносинам, але не сподівайся, що це буде тривати вічно. У кожної людини є ліміт терпіння. І у дівчини Риби теж. Можливо, ти її не раз кидав і потім повертався, тому коли вона пішла від тебе, ти так впевнений, що ви будете знову разом, не надто серйозно ставишся до того, що сталося і ти дуже неправий. Чуттєва Риба в якийсь момент просто перестане що-небудь відчувати по відношенню до тебе, вона розчарується в ваших відносинах і не захоче знову в них вступати.

Вона може відчувати себе нещасною в стосунках від того, що думає, що тобі з нею не комфортно, не добре, незручно. Ти повинен їй дати впевненість в тому, що вона прикрашає твоє життя, робить її чувственнее і багатше.
Так, вона буває скупа на емоції, але якщо ти любиш її, то приймеш такий, тим більше, що в майбутньому дівчина Риба стане прекрасною, гіперзаботлівой мамою, дружиною, відмінною господинею, при цьому, що так важливо для чоловіків, дасть чоловікові максимум свободи , чого не роблять багато дівчат інших знаків Зодіаку.


Дуже раджу вивчити книгу Сергія Садковського, Олега Ідеалу і Олени Вовк - «Як повернути колишню дівчину». Пошукайте за назвою і авторам в пошукових системах. Наприклад Олег Ідеал Як повернути колишню дівчину або зайдіть на їх сайт exback.ru.

Вам також може бути цікаво

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online