MnogoTrop - Парки Москви для любителів велопрогулянок. Пропонуємо 7 паркових маршрутів для прогулянок на велосипеді.

  1. Філевський парк
  2. річковий маршрут
  3. Вешняки - Царицино
  4. Лосиний острів
  5. Ізмайловський парк
  6. Яуза - ВДНГ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЦПКіВ ім. Горького або Парк Перемоги ідеально підходять для відпочинку і розваг. Але через велику кількість людей любителям активного відпочинку часом важко здійснювати велопрогулянки на високих швидкостях без побоювань зіткнення з іншими велосипедистами або пішоходами. Представляємо вашій увазі список мальовничих маршрутів по парковим зонам, завдяки яким від поїздок на велосипеді Ви будете отримувати справжню насолоду і задоволення, заряджаючись позитивною енергією. А присутній прокат велосипедів в парку зробить ваші прогулянки більш зручними.

Філевський парк

В Филевской парку зосереджено багато об'єктів, що дозволяють здійснювати велопрогулянки не тільки всією сім'єю, але і максимально урізноманітнити їх. Високі хвойні та листяні дерева дають алеях парку тінь, створюючи прохолоду навіть у найспекотніші дні. Набережна Москви-ріки обладнана пляжем і зручними лавками, що дозволить перепочити, насолоджуючись мальовничими краєвидами. Лісова зона оснащена різноманітними дитячими майданчиками і тренажерами. Спеціально для велосипедистів обладнані окремі кільцеві велодоріжки.

Битцевский парк

Це місце - ні парку культури Москви в загальноприйнятому розумінні цього слова. це ідеальне місце для любителів велопрогулянок в природному середовищі. Хороший спосіб на час відволіктися від міської суєти, насолоджуючись дивовижними видами смешенного лісу, співом птахів і чистим повітрям, властивим лісових масивів. У Бітцевському парку безліч асфальтованих і грунтових доріжок, а в центрі парку проходить асфальтована велодоріжка. Маршрути в Бітцевському парку краще вибирати і прокладати самим з урахуванням різного рівня складності, від прогулянки з дітьми до тренувальних заїздів в стилі крос-кантрі.

річковий маршрут

Унікальність маршруту полягає в велопрогулках по водоймах північного заходу Москви.

« річковий маршрут »Захоплює Cтрогінскую зрозумію, гребний канал і Срібний бір. Під час поїздки у Вас буде можливість милуватися пишнотою водойм в поєднанні з лісовими масивами. Також Ви зможете подивитися визначні пам'ятки Москви, розташовані на берегах водойм, а при бажанні можна буде покататися на поромі. Маршрут включає в себе багато дивовижних місць, де можна зупинитися для перепочинку. Якщо Ви романтик в душі і любитель активного відпочинку, то, безсумнівно, цей веломаршрут для Вас!

Якщо Ви романтик в душі і любитель активного відпочинку, то, безсумнівно, цей веломаршрут для Вас

Вешняки - Царицино

маршрут Вешняки - Царицино протяжністю 35 км включає в себе кілька парків: Веселка, Кусково, Кузьминки і Борисовські ставки. Примітно, що в маршруті присутній мінімальну кількість автомобільних доріг. Слідуючи по маршруту, Ви зустрінете кілька природних водойм, пам'ятники архітектури, скульптури з віковою історією, красиві алеї, влаштовані велодоріжки і дивовижної краси мальовничі місця. Перевагою маршруту вважається його різноманітність, настільки полюбилося велосипедистам.

Лосиний острів

В самому серці Москви розташувався національний парк Лосиний острів, дивним чином поєднує спокій і гармонію дикої природи, виключаючи міську метушню великого міста. Тут є охоронювані території, відвідування яких заборонено, однак, це не заважає здійснювати прогулянки за межами охоронюваних об'єктів. Ви зможете зануритися в світ дикої природи. Якщо пощастить, Ви побачите кабанів, лосів і навіть плямистих оленів.

З огляду на величезну площу парку, будувати велосипедний маршрут можна в різних напрямках, користуючись як асфальтованими доріжками, так і ґрунтовими стежками. ось лише один з багатьох варіантів . Досліджуйте парк, насолоджуючись велопрогулянки, і діліться з нами Вашими враженнями!

Досліджуйте парк, насолоджуючись велопрогулянки, і діліться з нами Вашими враженнями

Ізмайловський парк

Маршрут по Ізмайловському і Терлецькому паркам , Який неодмінно оцінять по достоїнству цінителі прекрасного. Велопрогулянку можна здійснювати всією сім'єю, і Ви точно отримаєте море вражень, яких вистачить на довгий час. Насолоджуючись свіжим повітрям і дивовижними видами природних пейзажів, на шляху проходження Ви зустрінете кілька мальовничих водойм, побачите пам'ятник ямщику, помилуєтеся на Собор Покрова Пресвятої Богородиці, в якому є чудотворна ікона Святої Богородиці. Чи зможете зблизька роздивитися Ізмайловський кремль, на території якого розташовані музеї і проводяться екскурсії. При бажанні можна відвідати майстер-класи. Маршрут відмінно підійде для неспішної і насиченою велопрогулянки.

Яуза - ВДНГ

Точка старту поруч зі ст. м. Сокольники . Не забувайте, що в метро вхід з велосипедом заборонений, тому продумайте заздалегідь, як дістатися до точки відправлення. Доріжки маршруту асфальтовані або грунтові хорошої якості, що дозволяє вибирати швидкісний режим. На шляху проходження зустрінеться акведук. Ви побачите вантовий міст, який був першим побудований в Москві, зможете зблизька роздивитися дерев'яну скульптуру Святогора з переказів, помилуєтеся фонтаном «Золотий колос», оповитий змішаним лісом. Дистанція маршруту складає 10,5 км, а мінімальна кількість зустрічних перехожих на шляху проходження зроблять поїздку комфортною.

Насолоджуйтесь красивими видами і велопрогулянки з користю для здоров'я!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online