Гідромасажний килимок для ванної: принадність спа не виходячи з дому

  1. Як вибрати гідромасажний килимок в ванну?
  2. переваги
  3. Особливості масажного килимка для ванної кімнати
  4. Характеристики масажних килимків
  5. Відгуки про гідромасажних килимках для ванни

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гідромасажний килимок для ванної кімнати - прекрасна альтернатива гідромасажною ванні. Гідромасажний килимок для ванни - це відмінна альтернатива джакузі, але ж будь-який власник квартири мріє про джакузі або ванні з гідромасажем, чи не так? Ціни на такі вироби дуже високі, але, тим не менш, є можливість впровадити в свій простір більш бюджетну заміну.

Використання гідромасажних процедур, безумовно, корисно для людини. Гідромасаж приносить велику користь для людського організму. Але установка джакузі в звичайній квартирі практично неможлива через ціни і брак простору.

При монтажі гідромасажною ванни, вам доведеться повністю перепланувати ванну кімнату, і в той же час далеко не всі можуть зробити ці ремонтні роботи самостійно.

Гідромасажний килимок для ванни з ефектом джакузі не вимагає великих матеріальних витрат при покупці, і кожен може зрозуміти принцип його роботи. Немає ніяких конкретних вимог і правил для використання цього елемента.

Моделі масажних килимків в ванну зовсім різні, деякі мають додаткові функції. У спеціалізованому магазині ви зможете легко підібрати модель за індивідуальним запитом. Крім того, рівень ціни для кожного окремого килима залежить тільки від додаткових функцій, матеріалів і виробника, але навіть найпростіша модель успішно виконує основну функцію гідромасажу.

Як вибрати гідромасажний килимок в ванну?

Уважно огляньте килимок перед покупкою на наявність дефектів або тріщин. Матеріал повинен бути обов'язково м'яким і зручним у використанні. Перевірте роботу всіх електричних компонентів і кнопок. Інструкція російською мовою обов'язково повинна додаватися. Найкраще вибирати потужність до Потужність 700 Вт. Рекомендується купувати килимок з додатковими функціями, наприклад, з нагрівальним елементом для води.

переваги

Вважається, що гідромасажний килимок є повною заміною спеціальним ванним з вбудованим гідромасажем, однак такий килимок істотно відрізняється від стаціонарних конструкцій.

Він має ряд переваг, про які ми і розповімо нижче:

  • Розміри килимків бувають різні, і тому їх можна експлуатувати в будь-якій ванній кімнаті.
  • Будь-яка людина може використовувати гідромасажний килимок, це не вимагає ніяких спеціальних навичок.
  • Спеціальні кріплення допоможуть прикріпити килимок саме там, де це найбільш комфортно для того, хто приймає ванну.
  • Наявність пульта дистанційного керування дозволяє легко управляти килимом, перемикаючи режими, і убезпечивши себе від потрапляння води на консоль.
  • Додаткова функція обігріву дозволить уникнути охолодження води і буде підтримувати необхідну для вас комфортну температуру.
  • Гідромасажний килимок досить мобільний. Ви можете взяти його з собою в поїздку, наприклад. Він дуже компактно збирається і займає мінімальну кількість простору.

Бульбашки, що створюються механізмом килима, володіють м'яким масажним ефектом, що повністю виключає пошкодження шкіри або виникнення дискомфорту. Таким чином, масажний килимок у ванну з бульбашками є відносно безпечним придбанням для вашого будинку.

Аеромасажний килимок для ванни, а точніше пристрій, який працює за допомогою повітря, має одну особливість, воно може плавати, легко піднімаючись на поверхню води, тому воно повинно бути ретельно закріплено. Розмір килима може бути різним - від маленького килимка круглої форми до килима, який покриває все дно ванни. Такий килим використовується для людей будь-якого віку, проте дитяче купання повинно завжди проводитися під наглядом дорослих.

Особливості масажного килимка для ванної кімнати

Головний плюс масажного килимка полягає в тому, що його просто розмістити на дні ванни або душу.

Під час миття людина ступає на масажну поверхню, що надає відмінне вплив на ступні, знімає втому і передбачає дуже приємні відчуття.

Деякі порівнюють ефект масажу від килимів з прогулянками вздовж морського узбережжя по піску або гальці. Масажний ефект покращує циркуляцію крові, що позитивно впливає на весь організм.

Ви можете знайти моделі різних колірних характеристик з різними візерунками.

Ви можете знайти моделі різних колірних характеристик з різними візерунками

Характеристики масажних килимків

Гідромасажні килимки для ванни виготовляються із зносостійкої гуми, вони мають протиковзким ефектом. Масажний ефект досягається за рахунок особливих опуклостей на поверхні виробу, тому масажний килимок дуже корисний як для здоров'я людини, так і для інтер'єру вашої ванної кімнати.

Зокрема, в таких ситуаціях:

  • Профілактика плоскостопості. Спеціальні місця на стопах масажуються при використанні такого виробу, що робить благотворний вплив на внутрішні органи. Крім того, це покращує стан м'язів ніг і ступень.
  • Гідромасажний килимок не буде псувати інтер'єр ванної кімнати, так як асортимент магазинів дуже різноманітний, і ви зможете вибрати потрібну модель будь-якої форми і кольору. Також сучасний ринок товарів пропонує килимки, які змінюють колір і малюнок під впливом температури. Дуже зручно використовувати такі килимки для купання маленьких дітей. Коли температура води піднімається вище 37 ° С, килимок змінює колір, що означає, що вода стає некомфортною для дитини.

Для того, щоб не посковзнутися на килимку, встановленому на дні ванни, він повинен бути правильно встановлений. Дно ванни добре підсушують і очищають від дрібних частинок, потім кріплять спеціальні присоски на його поверхню і, лише переконавшись у тому, що вони тримаються, приймають душ.

Відгуки про гідромасажних килимках для ванни

  1. Галина, 36 років, Владивосток: «Я постійно стикаюся зі стресом на роботі і приходжу додому дуже втомленою, а гідромасажний килимок розслабляє, і втома, що скупчилася за весь день, швидко йде. Це дуже простий і швидкий у використанні спосіб релаксації, просто встановіть його і наберіть ванну. Я використовую аромамасла. Після ванни я дуже добре сплю, неспокійний сон йде і я прокидаюся відпочила ».
  2. Анна, 46 років, Омськ: «Це дуже зручно - валятися у ванній і в той же час в різних режимах, на пульті. Виходить, що ви дійсно перебуваєте в джакузі завдяки маленьким бульбашок повітря. Плюс, у виробі є відсіки для масел ».
  3. Христина, 28 років, Москва: «Я - молода мама, і мені не вистачає часу, щоб відвідати масажиста, а ось гідромасажний килимок дуже допомагає розслабити м'язи всього тіла. Дитина теж дуже любить наш килимок з рибкою, крім того, виріб змінює колір ».

Гідромасажний килимок з ефектом джакузі - це більш економічне і компактне рішення на відміну від стаціонарних установок. Якщо ремонт у ванній кімнаті повністю закінчений, і джакузі не вдалося встановити, то гідромасажний килимок або матрац з аеромасажем прекрасно доповнять і поліпшать процес прийняття водних процедур.

Як вибрати гідромасажний килимок в ванну?
Гідромасажний килимок для ванни - це відмінна альтернатива джакузі, але ж будь-який власник квартири мріє про джакузі або ванні з гідромасажем, чи не так?
Як вибрати гідромасажний килимок в ванну?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online