Акриловий вкладиш в ванну: ціна установки і монтаж ·

  1. Ціна
  2. монтаж

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Створено: 22 квітня 2015

Акриловий вкладиш в ванну сьогодні є найпопулярнішим альтернативним методом заміни старої ванни Акриловий вкладиш в ванну сьогодні є найпопулярнішим альтернативним методом заміни старої ванни. Ні, він не стає на місце ванни, він встановлюється прямо в неї, замінюючи стару поверхню нової і гладкою.

Ця технологія вже давно використовується в європейських країнах, де сантехнічна продукція дуже дорога. Він є економічним варіантом для поновлення старої ванни, яка прийшла в непридатний стан. Сьогодні аналогічні явища відбуваються і в нашій країні. Ми часто купуємо імпортну сантехніку , А коли термін служби тієї закінчується, не завжди маємо можливість знову зробити дорогу покупку. Тому варто звернути увагу на акриловий вкладиш в ванну, ціна якого значно відрізняється від нового виробу.

Ціна

Акриловий вкладиш в ванну варто зовсім недорого, якщо порівнювати зі вартість нової сантехніки. Є шанс заощадити від 30 до 70% на оновленні ванни із застосуванням даного методу. Тому багато хто сьогодні набуває акриловий вкладиш в ванну і замовляє його установку на місці.

монтаж

Даний метод реставрації сьогодні високо оцінюється фахівцями, так як має масу переваг перед заміною емалі. Це швидкий спосіб, недорогий і досить якісний, завдяки якому ви отримуєте нову сантехніку за зовсім невеликі гроші. Цікаво й те, що ніхто ніколи і не дізнається, що це тільки вкладиш, а не повністю нова ванна, поки ви самі про це не розкажіть!

Монтаж вкладиша відбувається двома методами:

  • Самостійно, в цілях економії коштів;
  • Руками майстрів, щоб підвищити якість проведених робіт.

Можна вибрати будь-який зручний для вас спосіб, але рекомендується монтаж акрилового вкладиша професіоналами, щоб не допустити грубих помилок. Причини тут дуже прості:

  1. Якщо установка відбудеться неправильно, необхідно буде все починати заново і Ви втратите гроші, які вже витратили.
  2. Неправильно встановлений вкладиш може зіпсуватися в той момент, коли цього зовсім не чекаєш, наприклад, під час прийому ванни. Така ситуація повинна повністю виключатися.
  3. Установка вкладиша вимагає деяких додаткових робіт, в яких також необхідно бути фахівцем!

Акриловий вкладиш в ванну за ціною в рази нижче вартості нового сантехнічного вироби, повинен бути встановлений правильно. Тільки тоді можна розраховувати на повний результат якісного оновлення.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online