Морська доставка збірних вантажів з Китаю в Україну │ Jet Cargo

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Не секрет, що перевозити великі партії вантажу дешевше, але що якщо у Вас немає достатнього обсягу, щоб заповнити контейнер для морського перевезення цілком? У такому випадку для Вас буде оптимальним рішенням доставка вантажу з Китаю в Україну в складі збірних вантажів.

Компанія Jet Cargo виконує повний спектр послуг з доставки морем збірних вантажів з Китаю в Україну. Це зручний, оперативний і не дорогий вид доставки для наших клієнтів.

Збірні вантажі (LCL - less than container load) - зібрані воєдино невеликі партії від кількох клієнтів. Це вигідніше, адже витрати з доставки в такому випадку будуть ділитися пропорційно займаному обсягу в контейнері!

Такий спосіб доставки ідеально підходить для приватних підприємців малого та середнього бізнесу, тому що дозволяє економити і гроші, і час.

Але важливо пам'ятати, що формування збірних вантажів - відповідальний процес. Компанія, якій ви довірите перевезення, повинна:

  • мати досвід в сфері доставки збірних вантажів
  • строго контролювати процес зберігання і упаковки вантажу
  • правильно сформувати і відправити контейнер
  • взяти на себе всі формальності митного оформлення
  • доставити вантаж «до дверей» в цілості й схоронності.

► прозорі і конкурентні тарифи

► щотижневі відправки контейнера (ваш вантаж буде перебувати на складі не більше 7 днів)

► витримані терміни доставки

► збереження Вашого вантажу в складі збірного на будь-якому з етапів його перевезення

Не секрет, що перевозити великі партії вантажу дешевше, але що якщо у Вас немає достатнього обсягу, щоб заповнити контейнер для морського перевезення цілком?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online