Готель "Гранд Флер" - фото, карта, ціни 2019



Відпочинок в Форосі найкраще проводити в гостьовому будинку «Гранд Флер». Він розташований в центрі Фороса в 100 метрах від берега Чорного моря. Готель і кафе відкриті для Вас цілий рік! опис →
Бронювання: Телефон: Служба бронювання +7 (472) 277-72-85

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відпочинок в Форосі найкраще проводити в гостьовому будинку «Гранд Флер». Він розташований в центрі Фороса в 100 метрах від берега Чорного моря. З вікон відкривається вид на море, парк гори і фороську церква. Поблизу гостьового будинку Гранд Флер знаходиться вся інфраструктура Фороса - магазини, кафе, ресторани, ринок, але в Гранд Флер можна завжди відпочити від шуму і суєти. Відпочинок в Форосі сподобається всім - і любителям пляжного відпочинку і найактивнішим відпочиваючим.
Готель Гранд Флер ідеальне місце для відпочинку в Форосі.
Гостьовий будинок Гранд Флер прийме любителів пляжного відпочинку в Форосі, так як пляж знаходиться в 5 хвилинах ходьби від готелю, а сонячні дні і тепле море порадують відпочиваючих. Любителів активного відпочинку в Форосі чекають різноманітні екскурсії, тенісні корти, волейбольні майданчики і водні розваги - прокат скутерів, прогулянка на катері і надувному банані, політ на парашуті уздовж берега моря, а також підводні спуски - дайвінг.
Відпочинок в Форосі можна проводити з сім'єю. Тут знайдеться заняття для кожного члена сім'ї, а персонал гостьового будинку Гранд Флер підбере вам найцікавіші і захоплюючі розваги і екскурсії на Південному Березі Криму.
Після яскравого дня і маси вражень від відпочинку в Форосі, Вас чекають прохолодні номери з кондиціонером, затишна обстановка і домашня кухня. Атмосфера Гранд Флер дозволить відпочиваючим в Форосі відчути себе «як вдома». А це іноді буває найважливішим у всьому курортному відпочинку.

У Форосі надаються платні послуги з оздоровлення та лікування верхніх дихальних шляхів і центральної нервової системи.

НОМЕРИ

  1. Двомісні зі всіма зручностями. Номери розташовані на другому поверсі.
  2. Тримісні з усіма зручностями. Номери розташовані на другому або третьому поверхах.
  3. Чотиримісний зі всіма зручностями. Номер розташований на першому поверсі.
  4. Напівлюкс з усіма зручностями. Номер розташований на четвертому поверсі.
  5. Двокімнатний люкс з усіма зручностями. Номер розташований на четвертому поверсі.

В кожному номері:

  • Санвузол (вода постійно)
  • кондиціонер
  • Супутникове ТБ
  • Щоденне прибирання та зміна рушників
  • Зміна білизни раз в 5 діб

У розпорядженні гостей:

  • Солярій з шезлонгами
  • Двір з обладнаними місцями відпочинку
  • Хол на першому поверсі
  • кафе

Гостьовий будинок і кафе відкриті для Вас цілий рік!


Адреса: Крим, Форос, Терлецького, 1Г На карті: Що поруч? Координати: N44.39262, E33.79120 Як доїхати:Адреса: Крим, Форос, Терлецького, 1Г На карті: Що поруч?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online