ПРОДАЖ гостінок БЕЗ РЕМОНТУ В ХАРКОВІ ПО СУПЕР ЦІНІ - ВСЬОГО 10580 $!

  1. Надійність - наш коник!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли виникає необхідність покупки нерухомості, завжди гостро стоїть питання економії. Тому більше тисячі харків'ян віддали переваги компактним квартирах-студіях в ЖК «Воробйови гори» - адже це особливо вигідно! Сьогодні купити гостинку без ремонту в Харкові у нас можна дуже дешево - всього лише за 10580 $! При цьому Ви заселяєтеся в сучасний і нереально красивий новобуд європейського класу! Не втрачайте таку мега-можливість!

Вторинна нерухомість вже давно перестала бути актуальною, адже це не найекономічніший варіант для тих, хто хоче жити в хороших умовах Вторинна нерухомість вже давно перестала бути актуальною, адже це не найекономічніший варіант для тих, хто хоче жити в хороших умовах! купити ізольовану квартиру в новобудові в ЖК «Воробйови гори» можна значно дешевше, та й до того ж без посередників! Купуючи нерухомість у нас, Ви автоматично отримуєте цілий ряд переваг:

  • Колосальна економія! 10580 $ за гостинку в новобудові зі своїм санвузлом - це нереально дешево!
  • Зручне розташування! Наш житловий комплекс знаходиться всього в 4-х хвилинах пішої доступності від метро «Академіка Павлова»!
  • Прогресивний район міста! Школи, дитсадки, поліклініки, магазини, торгові центри та інші об'єкти інфраструктури буквально під рукою!
  • Низькі тарифи на комунальні послуги! Нашим мешканцям щомісячні платежі обходяться значно дешевше, ніж іншим жителям міста!
  • Автономне опалення! Це означає, що в будинку тепло і затишно незалежно від показників термометра!

Надійність - наш коник!

Ми завжди здаємо будинку в експлуатацію точно в обумовлені терміни, тому наші клієнти нам довіряють Ми завжди здаємо будинку в експлуатацію точно в обумовлені терміни, тому наші клієнти нам довіряють! Для будівництва ми використовуємо тільки якісні матеріали, щоб наші новобудови простояли жоден десяток років, радуючи своїх жителів! Купуючи гостинку під ремонт в Харкові в ЖК «Воробйови гори», Ви забезпечуєте собі і своїм дітям гідне майбутнє і надійно вкладаєте свої кошти! При здачі будинку Ви отримує ключі від повністю добудованої квартири, готової до оздоблювальних робіт! У гостинках вже підведені новітні комунікації, а також встановлені вікна і двері найвищої якості! Якщо Ви все-таки вирішили заощадити свій час, Ви можете замовити у нас ремонт від забудовника! В такому випадку Ви отримаєте ключі від гостинки в стані «заходь і живи» з дизайнерським євроремонтом, повністю готової до заселення господарів!

Що краще - купити гостинку без ремонту або вже з готовим дизайном, вирішувати тільки Вам! У будь-якому випадку ми зробимо свою роботу на найвищому рівні! Швидше телефонуйте до відділу продажів ЖК «Воробйови гори» за номерами: 096-016-17-17; 057-764-20-00, і записуйтеся на перегляд гостінок під ремонт - переконайтеся, що в ЖК «Воробйови гори» живуть щасливо і з комфортом!

Популярні запити:

Гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , гостинки зі своїм санвузлом та кухнею , дворівневі гостинки , малогабаритки .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online