Ким насправді є «Білоруські інвестори» Ріщука

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20 жовтня 2017 року.

Після кількох днів оповідань про потужних інвесторів з Білорусі, ми вирішили прояснити ситуацію і розібратися, з ким зустрічався губернатор Херсонщини та його заступники. Інтерес підігріла надзвичайна скромність ласих до піару чиновників, котрі навідріз відмовилися називати компанії загадкових інвесторів. Але зате назвали їхні прізвища, що дозволило дізнатися трохи про цих людей.

«19 жовтня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв разом зі своїми заступниками Олександром Адамчиком і Євгеном Ріщуком провів переговори з білоруськими забудовниками Владиславом Фесенко, Сергієм Судакова з будівництва багатоповерхівок в Херсонській області», - повідомив сайт Херсонської ОДА.

«19 жовтня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв разом зі своїми заступниками Олександром Адамчиком і Євгеном Ріщуком провів переговори з білоруськими забудовниками Владиславом Фесенко, Сергієм Судакова з будівництва багатоповерхівок в Херсонській області», - повідомив сайт Херсонської ОДА

На фото ми так само побачили екс-депутата облради від Партії Регіонів, який працював при Микола Костяк першим заступником голови ОДА, Анатолія Хоменка.

Сергій Судаков (в центрі) виявився колишнім, а, можливо, і нинішнім жителем Херсона. У 1986 році він закінчив Гомельський кооперативний інститут Центросоюзу. З 1982 р по 1990 р працював в м Гомелі керівником в торгових організаціях.

Після цього керував низкою ресторанів і кафе в Херсоні. Встиг попрацювати в торгівлі і експертом по поверненню проблемних кредитів Банку «Україна».

З квітня 2000 р по січень 2009 р був генеральним директором ТОВ «Торговий дім« Україна ».

Зараз ця компанія належить першому заступнику голови облради Василю Зеленчуку.

Після цього його сліди загубилися.

Чим займається зараз житель Гомеля Сергій Судаков невідомо. У своєму профілі в facebook він вказав, що має відношення до «Білоруському земляцтва в Україні», але ніяких згадок про нього в интеренете немає.

Немає також жодної згадки про Судакова в контексті будівельного бізнесу ні в Білорусі, ні в Україні.

З профілю в соціальній мережі видно, що Сергій затятий шанувальник «останнього диктатора Європи», і закликає «нашого президента і уряд» брати у нього приклад.

З профілю в соціальній мережі видно, що Сергій затятий шанувальник «останнього диктатора Європи», і закликає «нашого президента і уряд» брати у нього приклад

Другий «інвестор» - Владислав Фесенко - виявився директором СТОВ «ПСМ-Гідравліка РБ». Це офіційний представник російського ВАТ «Пневмостроймашина» на території Республіки Білорусь.

ВАТ «Пневмостроймашина» входить в холдинг «Фінпромко», що належить депутату місцевих законодавчих зборів Павлову. У мережі є інформація, що завод від банкрутства врятували кредити Газпромбанку.

Компанія торгує «регульованими і нерегульованими аксіально-поршневими гідромоторами і гідронасосами з похилим блоком і похилою шайбою, а також гідроклапани апаратурою».

Про Фесенко відомо не так вже й багато. Вивчав Економіку і управління в ГГУ ім. Ф. Скорини.

Свій профіль у соціальній мережі facebook він грунтовно почистив, а в Одноклассниках закрив налаштуваннями приватності.

Ніяких згадок про цю людину, як про Гомельському забудовника, в інтернеті немає.

Можливо, ми б і повірили, що серйозні забудовники в 2017 році жодного разу не згадувалися ні в жодному офіційному документі або повідомленні, якби не показове небажання херсонських чиновників розповісти, що ж за інвестори з Білорусі вирішили вкласти гроші в будівництво житла в Олешках.

Сьогодні Білорусь в політичному плані мало відрізняється від путінської Росії. Нагадаємо, що за допомогою спецслужб цієї країни ФСБ не так давно викрала сина українського военногослужащего . Тому за визначенням неможливо допустити безконтрольну діяльність будь-яких вільних інвесторів ще й в Україні. Всі ці хитрощі з білоруськими бізнесменами, що нагадують відомий мем про лижного інструктора, не є дуже складною схемою заходу в нашу область російського капіталу і російських же агентів впливу. Саме так задовго до 20 лютого 2014 року відбувалася анексія Криму. Керівництво ХОДА не може цього не розуміти. Просто з Росією їм відверто співпрацювати поки ще соромно, а от Білорусь з її останнім диктатором, смертною карою, цензурою та іншими атрибутами санаторію сатани, здається їм з якихось невідомих нам причин зрозумілим і передбачуваним партнером.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online