Оформити кредитну карту з поганою кредитною історією

  1. Вид кредитної картки
  2. переваги
  3. Поради щодо вибору карти, на що звертати увагу
  4. Оформити кредитну карту з поганою кредитною історією

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Почнемо з малого. Тільки на початку 2000-х, кредитні карти стали з'являтися на території Росії. Технічний прогрес ввів в обіг проведення операцій за безготівковим розрахунком.

Розглядаючи статистику зміни зростання кількості випущених кредитних банківських карт з 2010 року по 2017 рік, видно, що щорічно ринок випускаються пластикових карт збільшувався.

Уже сьогодні, стало неможливо уявити повсякденне життя без кредитних позик.

Кредитна карта - це випущена певним банком пластикова карта з встановленим лімітом коштів, використання яких здійснюється в процесі безготівкових розрахунків, за помірну сплату конкретної процентної ставки.

Всі існуючі кредитні банківські картки поділяються за такими критеріями:

  • вид;
  • взаємодія з різними платіжними системами;
  • гідності.

Вид кредитної картки

  • Універсальні або стандартні. Ці карти оснащені спеціальною магнітним запам'ятовуючим пристроєм (смугою), на якому зберігається все необхідні дані про банківський рахунок. Картою можна користуватися через банкомати і термінали. Стандартні банківські карти є найбільш популярними.
  • Чіпові карти. Крім кодованої магнітного накопичувача, карта оснащена «розумною» мікропроцесором, який може вмістити в себе набагато більше інформації про особовий рахунок в банку. Чіпові банківські картки мають високий рівень захисту від посягань шахраїв.

Взаємодія з різними платіжними системами

Всі банківські карти прив'язуються до певної платіжної системи - локальної (Сберкард, Union Card, NPS і т. Д.) Або міжнародною (Visa, MasterCard, American Express і Diners Club).

переваги

  • Класичні кредитні карти. Для таких карт передбачений єдиний (стандартний) пакет послуг. Оформляється для всіх клієнтів на умовах звичайного обслуговування і єдиної кредитною лінією.
  • Золоті кредитні карти. Спектр обмеження використання коштів набагато вище, ніж у класичних. Присутні спеціальні пропозиції для клієнта банку. Відмінним чином підходить для будь-якого способу оплати.
  • Платинові кредитні карти. Надає найбільш широкий спектр послуг - цілодобову консультація фахівця банку, знижки на покупки, страхування при виїзді за кордон.
  • Кобрендингові кредитні карти. Від кількості витрачених Вами коштів, на кредитну карту відбувається нарахування бонусів. Їх можна використовувати в різних цілях, що дає великі привілеї. Як правило, такі карти працюють з бонусними системами торгових мереж або авіакомпаній.

Що таке пільговий період

На сьогодні, банки Росії, пропонують унікальну можливість погашення кредиту без нарахування відсотків. Цей вид послуги отримав назву пільговий період (grace-period). Тривалість періоду становить від сорока до п'ятдесяти днів. Іншими словами, під час дії пільгового періоду, погашення кредиту (боргу) відбувається без нарахування відсотків за використання грошових коштів.

Поради щодо вибору карти, на що звертати увагу

Російські банки щодня розробляють привабливі та вигідні умови для своїх клієнтів. Але перш ніж взяти кредитну карту, варто враховувати такі банківські характеристики:

  • ліміт у використанні коштів;
  • процентна ставка;
  • плата за обслуговування банківської карти і умови пільгового періоду;
  • сума щомісячного мінімального платежу для погашення кредиту;
  • штрафні санкції за прострочення оплати кредиту;
  • стягування процентної ставки під час зняття готівки;
  • наявність бонусних програм;
  • способи погашення кредиту.

Піклуючись про своїх власників банківських карт, банки Росії, не ведуть політику жорсткої фіксації погашення кредитів. У разі прострочення термінів, штрафи все ж накладаються, але вони складають всього лише 0, 1 - 1, 5% від суми простроченого обов'язкового платежу.

Кредитна карта дуже зручно у використанні під час далеких поїздок, здійснення термінових і швидких покупок чи платежів. Така карта, може стати справжньою «паличкою-виручалочкою» в тих ситуаціях, коли виникли будь-які проблеми з «дебетової" банківською картою.

Тільки на нашому сайті Ви можете замовити будь-яку кредитну карту онлайн, різновиди яких представлені в рейтингу актуальних кредитних карток! Усі пропоновані нами банківські карти, працюють виключно з вигідними тарифами та умовами. Наші карти володіють багатьма перевагами, такими як: наявність хороших знижок у партнерів банку, стабільне нарахування бонусів, програми для страхування під час поїздки за кордон і багато іншого.

Оформити кредитну карту з поганою кредитною історією

В останні роки добробут похитнулося, а тому популярність кредитів поступово зростає. Середньостатистична зарплата не дозволяє людям купувати путівки на курорти, відкривати свій бізнес і навіть радувати рідних цінними подарунками. Саме тому люди щомісяця оформляють кредитні карти, за рахунок яких і викручуються з найнеприємніших ситуацій.

У той же час отримати ті ж гроші на карту з поганою кредитною історією довгий час було досить проблематично. Банківські установи намагалися не зв'язуватися з боржниками, і такий розклад був цілком логічний. Адже якщо людина не сплатив старі борги, то з великою ймовірністю не сплатить і нові. Ситуацію могло врятувати тільки переконливе підтвердження платоспроможності, відсутнє у більшості клієнтів популярних банків.

Втім, часи змінюються, і в наш час отримати як кредитну карту з поганою кредитною історією так і займ (кредит) на карту з поганою кредитною історією може кожен бажаючий. Головне - знайти підходяще комерційна установа і зробити на його співробітників позитивне враження. Ще одним варіантом вирішення питання є використання сервісу спеціалізованих сайтів, які допомагають людям знайти найкращі фінансові пропозиції від найбільш авторитетних банків нашої країни.

Якщо вам необхідно взяти кредитну карту з поганою історією, то вибирайте ті банки, які оформляють їх в режимі онлайн. Саме в них зазвичай лояльно ставляться до позичальників, які мають невеликі прострочення в своїй КІ.

Як правило, в подібних організаціях від клієнта вимагається лише заповнити анкету-заяву, де прописуються ПІБ і номер телефону з адресою електронної пошти. Отримавши ваше заяву, фахівець приймає рішення про те, чи видавати вам позику чи ні і зв'яжеться з вами, щоб обговорити, як саме ви зможете отримати карту і на яких умовах. У наш час не потрібно багато думати щоб отримати кредитну карту з поганою кредитною історією без відмови онлайн (взяти кредитну карту з поганою кредитною історією), адже той же мікропозик на карту з поганою кредитною історією дають майже всі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online